Obținerea avizărilor de securitate la incendiu va fi simplificată!

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, citat de Agerpres, a declarat că Executivul va emite, în curând, o hotărâre pentru simplificarea obținerii avizărilor și autorizațiilor de securitate la incendiu.

„La Ministerul de Interne există acte normative care vor schimba anumite documente, pentru simplificarea obținerii avizărilor și autorizațiilor, fără impact negativ pe partea de securitate. Au fost analizate anumite lucruri, a fost o ședință condusă la nivelul premierului și s-au stabilit anumite măsuri de modificare a normelor actuale, în sensul simplificării, lucru care urmează să apară în următoarele săptămâni.

Este o hotărâre de Guvern, care e pe rol și care e în curs de avizare. E un proiect de modificare, prin ordonanță de urgență, care este în lucru și care urmează să fie avizat. Toate acestea au un singur scop: reducerea timpului și simplificarea obținerii avizelor și autorizațiilor până la limita în care să nu influențeze negativ securitatea", a afirmat Raed Arafat. 

Lasă un comentariu