PERSOANELE ANXIOASE DISPUN DE „SUPERPUTERI"

Distribuie pe:

Cercetătorii americani de la „SUNY Downstate Medical Centre" din New York, citați de descopera.ro, au constatat că persoanele care suferă de anxietate dispun de câteva „superputeri" de care ar trebui să fie conștienți și pe care să le folosească.

Abilitatea de a simți energia celor din jur - Persoanele anxioase pot determina dacă cei din jurul lor au o vibrație pozitivă sau una negativă. În timp ce în preajma energiei negative, persoanele cu această afecțiune se simt inconfortabil, în preajma energiilor pozitive se acomodează mult mai ușor.

Un simț crescut al empatiei - Anxioșii sunt mult mai îngrijorați de ceea ce simt cei din jur. Aceștia au un simț al empatiei mult mai ridicat pe care multe persoane nu îl pot înțelege. De asemenea, persoanele cu anxietate pot detecta mult mai ușor emoțiile celor din jur. Empatia este un factor important care poate schimba vieți.

Un instinct care le poate salva viața - Anxietatea a apărut mult mai devreme decât ne imaginăm, deoarece această stare era utilizată sub forma unui mecanism de supraviețuire, care le permitea oamenilor să fie mult mai conștienți de evenimentele din jurul lor. Astfel, persoanele anxioase pot detecta mai rapid pericolul și pot răspunde acestuia mai eficient.

Un IQ mai ridicat - Persoanele cu anxietate sunt mult mai deștepte decât ceilalți oameni, având un coeficient de inteligență foarte ridicat. Însă, acest rezultat nu reprezintă o surpriză având în vedere cât de analitice sunt aceste persoane.

Abilitatea de a distinge adevărul de minciună - Persoanele cu anxietate sunt extrem de grijulii, pot detecta minciunile în majoritatea cazurilor și sunt mult mai curajoase decât se crede. Dacă o persoană afirmă un lucru care nu are sens, anxioșii vor fi primii care vor lua atitudine. 

Lasă un comentariu