O nouă înfățișare pentru Parcul Îndrăgostiților din cartierul Cornișa

Distribuie pe:

Astăzi, 27 octombrie, începând cu ora 17, în Parcul Îndrăgostiților din cartierul Cornișa, elevii Școlii Populare de Arte din Târgu-Mureș susțin un concert de inaugurare. În  cazul în care va ploua, concertul se va ține vineri ,,La Frog", de la ora 16,30.

,,Târgu-Mureșul este romantic și cultural. «Parcul Îndrăgostiților reloaded» înseamnă restaurare și înfrumusețare. Cu toții știm că orice arată mai bine în culori vii, care ne înveselesc. Toamna nu trebuie să fie gri! Noi, un grup de 14 liceeni, paticipanți în proiectul Leaders Explore (fundație ce se ocupă cu dezvoltarea tinerilor din întrega țară), am hotarât să dăm o nouă înfățișare Parcului Îndrăgostiților din cartierul Cornișa, Târgu-Mureș. Vă așteptăm să intrăm în grațiile toamnei! Ne vom bucura împreună de culorile vibrante ale naturii și de muzică. Veniți cu zâmbete și voie bună!", spunea Bloj Cristian elev al Liceului Teoretic ,,Gheorghe Marinescu" și membru al Fundației Leaders Explore, implicat în proiect alături de Vladimir Ilioasa Andrei, Hancu Justiana, Ghițescu Teodora, Damian Pop, Crișan Monica Diana, Pintea Cătălin, Târnăvean Raluca Alexandra, Rusu Mădălina (Colegiul Național ,,Alexandru Papiu Ilarian"), Toncian Rareș, Costin Patricia Daniela (Colegiul Național ,,Unirea"), Hădărau Corina Ionela, Precup Denisa Andreea și Mara Popa (Colegiul Economic ,,Transilvania").

Evenimentul este organizat de Fundația Leaders Explore și este parte a unui proiect de amenajare a Parcului Îndrăgostiților. Cu acest prilej, tinerii și-au propus vopsirea trunchiurilor copacilor în diverse culori, crearea unei alei cu umbrele, hamace și diverse decorațiuni. Totodată, se va asigura săptămânal întreținerea ulterioară. În acțiune sunt implicați și membri Voluntarex.

Lasă un comentariu