ASA Târgu-Mureș umilită în 16-imile Cupei României la fotbal

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureș nu a avut nicio replică în fața echipei din Liga 3, Unirea Slobozia, fiind învinsă în deplasare cu 4-0, în 16-imile Cupei României la fotbal. ASA a folosit echipa de juniori a clubului, însă mai trist e că am evoluat în tricourile de antrenament ale ialomițenilor!!! Toate aceste lucruri ,vin să întregească un tablou sumbru al unei însorite zile de toamnă! ASA: Negrușa - Tornyai (Kelemen 56'), Cincă, Birtalan, Coros, Miclos, Arion, Chirlejan, Onul, Angyal (Gyurka 56'), R. Iliescu (cpt.). Rezerve: Boros - Birou, Deak. Antrenor: Lucian Popa.

Miercuri, AFC Hermannstadt a produs surpriza zilei prin eliminarea deținătoarei trofeului Cupei României. Sibienii au trecut cu 1-0, în prelungiri, de prim-divizionara FC Voluntari. În alte meciuri, CS Afumați a umilit-o pe UTA Arad și a obținut calificarea în optimi, tot acolo unde au mai ajuns și Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Juventus București și Viitorul Constanța. Academica Clinceni, Metaloglobus București și Dacia Unirea Brăila au dat replici bune adversarelor, dar insuficiente. CSM Școlar Reșița a revenit de la 0-4 cu Viitorul și a marcat două goluri de onoare, însă diferența față de echipa lui Hagi a fost prea mare. În meciul de la Chiajna, Astra Giurgiu i-a predat o lecție Concordiei și a obținut biletele calificării în optimi după un scor 3-0.

La Timișoara, un togolez a decis „războiul" fratricid dintre ASU Politehnica și ACS Poli. Echipa susținută de primărie a câștigat la limită în fața celei a suporterilor. La Cluj-Napoca, FCSB a defilat cu mulți tineri în echipă în fața Sănătății Cluj și a făcut pasul în optimi, acolo unde va fi din nou cap de serie. „Virușii verzi" s-au bucurat în minutele de final și de un gol de onoare marcat împotriva vicecampioanei. Surpriza meciurilor de marți o reprezintă calificarea în optimi a echipei Universitatea Cluj, din Liga 3, în detrimentul divizionarei secunde Știința Miroslava. CSM Politehnica Iași și CS U Craiova au trecut de FC Argeș, respectiv Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în timp ce CS Mioveni a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a o învinge pe Petrolul Ploiești, o echipă din Liga 3 participantă în 16-imi. Joi s-au mai disputat două partide: FC Botoșani - CFR Cluj și Aerostar Bacău - Dinamo. În această fază a Cupei României, 16-imi, au luat startul 14 echipe de Liga 1, 12 de Liga 2 și 6 de Liga 3.

 

Lasă un comentariu