Vântul și vremea rea au lăsat sute de gospodării fără curent electric!

Distribuie pe:

Din cauza vremii nefavorabile și a vântului puternic, aproape 1.000 de gospodării din mai multe localități ale județului Mureș au rămas fără curent electric, duminică, 29 octombrie, județul aflându-se sub cod galben de vânt și precipitații mixte, respectiv cod portocaliu în zonele de munte, unde s-au înregistrat ninsori și vânt puternic.

Localitățile care au rămas fără energie electrică sunt situate spre zona montană a județului (pe linia Răstolița-Lunca Bradului), dar și pe linia Sighișoara - Cristur, precum și localitatea Roua. Mai multe echipaje ale distribuitorului de energie electrică s-au deplasat în teren pentru remedierea defecțiunilor.

Potrivit reprezentanților ISU Mureș citați de MEDIAFAX, din informarea primită de la distribuitorul de energie, rezultă că 960 de gospodării au rămas, duminică, fără curent. Prefectul județului, dr. Lucian Goga, a declarat, ieri, pentru Radio Târgu-Mureș că nu s-a primit, din partea unităților administrativ - teritoriale niciun raport operativ de pagube altele decât întreruperile de curent electric și că, ieri la orele amiezii, situația era în curs de remediere.

Potrivit ultimelor informații, județul Mureș este sub avertizare de vreme rea până azi la ora 12.

Lasă un comentariu