Opinia cetățeanului - Diversiune totală!

Distribuie pe:

Nu mai înțelege nimeni ce vor aleșii noștri, pentru că au conceput și aprobat legi multe, în interesul lor. În acest sens, este necesară schimbarea, de urgență, a Legii fundamentale - Constituția, dar se impune și o nouă structură administrativă, precum și finalizarea legislației privind cadastrele etc.

Noua lege a pensionării duce la discriminări, la adevărate dușmănii, creează ură… E bine ca fiecare dintre noi să facem afirmații numai după ce ne documentăm. E culmea, până și femeile care nu au efectuat o oră de cătănie își dau cu părerea, discută vrute și nevrute.

Cum e posibil ca personalul din Administrația Prezidențială, din Guvern, din Parlament etc. să-și permită pensii speciale? Doamne ferește de o nouă revoltă populară. Fiți mai receptivi, cei din conducerea țării! Până când se continuă astfel?

Nu ne-au jefuit mongolii, turcii, tătarii, rușii și atâția alții, precum ne-au jefuit politicienii. Totul se întâmplă pentru că nu reacționăm, poporul tace, dormim ca și cei din Parlament.

Stimați politicieni, terminați cu minciuna, promisiunile, viclenia, obrăznicia, hoția ! Nu ne mai luați de proști: chiar nu vă e rușine? Unde vă sunt bunul simț, recunoștința, simțul răspunderii? Dați exemplu personal, cum se spune în armată!

Parlamentarii trebuie să aibă regulamente mai riguroase, dar și societatea civilă ar trebui să iasă din amorțeală, să fie mai activă. Nu înțeleg de ce se resemnează și tace…

Lasă un comentariu