CUVÂNT DE MULȚUMIRE

Distribuie pe:

Nimic nu poate bucura mai mult sufletul unui dascăl octogenar decât o floare și un cuvânt de mulțumire, venit din partea celor care au luat picurul de lumină și de înțelepciune din lumina gândului și a cugetului său.

Așa că, acum la ceas aniversar, ne face o deosebită plăcere să îi adresăm distinsei noastre doamne, profesoare de matematică și vicepreședinte al Societății Cultural-Patriotice ,,Avram Iancu" din Tg.-Mureș, EMILIA LAZĂR, un sincer și din toată inima ,,La mulți Ani!", pentru toată strădania de-o viață a domniei sale, îndreptată spre formarea și educarea tinerei generații, cât și pentru a scoate la lumină adevărul despre înaintașii noștri cei buni, cinstiți și viteji, de-atâtea ori jertfitori pe altarul țării, veșniciți în Columne aflătoare pe întreaga noastră moșie românească.

Cu smerenie și plecăciune vă mulțmim că ați făcut totul pentru ca urma trecerii voastre prin această lume, aici în jertfelnica cetate a pătimitului nostru Ardeal unde toate cele bune se fac și se desfac sub umbra ocrotitoare a Crăișorului nostru cel nemurit, să fie de neșters, întru perpetua înălțare și mărire a Maicii noastre, România.

Fie ca cei de-acum, ca și cei care vor veni după noi, să vă țină minte gândul și fapta domniei voastre de vrednic și bun român, care și-a slujit cu cinste și în demnitate neamul și țara, pe care a dorit-o mereu ridicată în mărire și în fala lumii.

Îl rugăm pe Domnul, Veghetorul sufletelor noastre, să vă dăruiască din mărinimia Sa cât mai mulți ani, fericire și sănătate, ca la rândul domniei voastre să ne fericiți pe noi cu toate cele de trebuință sufletului.

Lasă un comentariu