Ziua Excelenței Sportului Mureșean

Distribuie pe:

Consiliul Județean Mureș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș și Asociația Junior Sport organizează în data de 9 Decembrie 2017 la Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu-Mureș un dublu eveniment dedicat sportului și sportivilor mureșeni.

Asociația Junior Sport, în calitate de inițiator, Consiliul Județean Mureș, în calitate de partener principal și Trima Events manager events & PR pentru proiectele inițiate de Asociația Junior Sport, vor organiza, cu începere de la ora 14.00, Gala de premiere „Născut pentru sport", în cadrul căreia se vor oferi, cu sprijinul unor mari personalități ale sportului românesc, 35 de trofee campionilor mureșeni seniori, de odinioară și din prezent, cât și juniorilor de excepție din județul Mureș. De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc lansarea oficială a revistei Junior Sport Mureș, o publicație dedicată promovării mișcării sportive la nivel de juniori din județul Mureș și în care vor fi promovate și marile valori ale sportului românesc originare din această parte a țării.

În aceeași zi, începând cu ora 16.30, în organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, sub titulatura Gala Sportului Mureșean, vor fi premiați sportivii legitimați în județul Mureș, cu rezultate deosebite în 2017 la Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice, Naționale, Cupe Mondiale și Europene sau Jocuri Universitare. Câștigătorii vor fi desemnați în baza unui clasament de final de an întocmit pe baza unui punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului, la categoriile seniori, juniori și speranțe. De asemenea, vor fi premiați cei mai buni antrenori, precum și cele mai bune echipe.

Împreună, cele două evenimente, vor scoate în evidență atât istoria sportului din județul Mureș cât și sportivii care au realizat și realizează performanțe la cele mai înalte niveluri reprezentând astfel adevărați ambasadori ai județului Mureș în țară și în străinătate.

Lasă un comentariu