Cercul metodic al profesorilor de Educație fizică

Distribuie pe:

La Școala Gimnazială Tăureni s-a desfășurat, recent, Cercul metodic al profesorilor de Educație fizică din zona Luduș - coordonator prof. Enyedi Mihai. Au participat aproximativ 20 de cadre didactice de la unitățile de învățământ din Sărmașu, Iernut, Miheșu de Câmpie, Luduș, Sânger…).

Cu acest prilej, prof. Vasile Dobrău, directorul Școlii Gimnaziale Tăureni, a susținut o lecție demonstrativă, precum și un referat cu tema ,,Importanța jocurilor de mișcare în dezvoltarea motricității elevilor din ciclul gimnazial".

Conform impresiilor participanților, activitatea a fost una interesantă, în cadrul căreia profesorii au avut posibilitatea să-și reîmprospăteze anumite metode privind dezvoltarea motricității la elevi prin intermediul utilizării jocurilor de mișcare, dar și să-și însușească unele noi. De asemenea, elevii s-au prezentat în condiții motrice destul de ridicate.

De apreciere deosebită s-a bucurat și modul de organizare a bazei sportive de la școala gazdă a evenimentului, precum și Gazeta sporturilor.

Lasă un comentariu