PIEDICI ÎN CALEA SUCCESULUI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

În funcție de idealuri și valori, fiecare dintre noi întâmpină diferite piedici în atingerea succesului, însă astrologica.ro afirmă că între trăsăturile de personalitate în funcție de zodia în care ne-am născut și temerile care ne împiedică să atingem succesul există o strânsă legătură. Cunoscând aceste temeri, depinde numai de noi să le depășim.

Berbec - Semn de foc, Berbecul are o personalitate extrem de competitivă. El trebuie să fie cel mai bun în tot ceea ce face. Deci, cea mai mare frică a lui este eșecul, deoarece chiar și cea mai mică înfrângere îl poate afecta într-un mod profund.

Taur - Orice lucru care implică schimbarea sau ieșirea din zona de confort îi provoacă panică nativului Taur. El trăiește pentru a se simți confortabil, de aceea se ferește de tot ceea ce duce la nesiguranță, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau întemeierea unei familii.

Gemeni - Gemenii iubesc libertatea, iar cea mai mare frică a lor este rutina, care poate include o teamă de angajament. În felul acesta, lucrurile se pot complica într-o relație pe termen lung. Curiozitatea lor devine mai puternică decât ei, iar gândul căsătoriei este literalmente cel mai rău coșmar.

Rac - Frica de abandon este cea mai mare teamă a Racilor. Când se implică într-o relație, ei își dăruiesc întreaga inimă. Prin urmare, le place să aibă un sentiment de securitate emoțională. Dacă nu primesc ceea ce au nevoie, aceștia riscă să se izoleze.

Leu - Leii iubesc să fie în centrul atenției, iar această dorință este și sursa celei mai mari frici a lor. Ei se tem să nu dezamăgească persoanele pe care le iubesc sau, mai rău, să fie respinși. Aceste temeri pot duce la sentimente puternice de nesiguranță.

Fecioară - Fecioarele iubesc ordinea, atât a lucrurilor din jurul lor, cât și a evenimentelor din viață, cea mai mare frică a lor fiind haosul. Este perfecționistul zodiacului, oferind o mare atenție detaliilor. Nu este loc de greșeli când sunt Fecioare în jur.

Balanță - Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei și a relațiilor. Deci, pentru acești nativi, fericirea înseamnă găsirea unei persoane potrivite, alături de care să își trăiască viața. Cea mai mare frică a lor este că rămân singuri.

Scorpion - Scorpionii adoră să construiască relații puternice și de încredere. Ei se bazează pe legături profunde care le oferă siguranță. De aici și frica de trădare. Urăsc ideea de a fi mințiți, devenind uneori suspicioși fără motiv.

Săgetător - Acești nativi iubesc să își trăiască viața la maximum și se tem să nu piardă vreo experiență. Săgetătorul este mereu în căutarea de noi provocări, uitând de multe ori să se odihnească, lucru care l-ar putea afecta în timp.

Capricorn - Capricornii se tem de eșec, fiind chinuiți de gândul că nu vor reuși să își atingă adevăratul lor potențial. Sunt determinați, iar atunci când au un plan nimeni nu le poate sta în cale. Semn de pământ, Capricornul tinde să ducă lucrurile la extrem. Este ambițios, iar eșecul nu este niciodată o opțiune pentru el.

Vărsător - O mare frică a Vărsătorului este pierderea puterii și a individualității. Fiind rebelii zodiacului, cea mai mare teamă a Vărsătorilor este dependența de o altă persoană. Acest semn de aer nu va putea tolera niciodată comparația.

Pești - Peștii sunt cunoscuți pentru modul lor unic de a visa, deci nu este un secret faptul că cea mai mare frică a lor este responsabilitatea. Toate lucrurile de „adulți" îi fac să stea cu ochii închiși de teamă, așa că le evită cu orice preț. 

Lasă un comentariu