Târgul de Cariere Târgu-Mureș, la cea de-a 13-a ediție

Distribuie pe:

Marți, 14 noiembrie a.c., peste 25 de companii și organizații participă la cea de-a 13-a ediție a Târgului de Cariere Târgu - Mureș. Să fie 13 cu noroc!

Târgul de Cariere (TdC) este un nou început în viața profesională a fiecăruia dintre noi. Evenimentul de recrutare aduce la un loc angajatori importanți din toate domeniile și candidați dornici să crească profesional.

După cum ne declară, Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere, cifrele acestei ediții vorbesc de la sine: peste 25 de companii angajatoare și peste 1.500 de candidați sunt așteptați la Teatrul Național pe 14 noiembrie, între orele 10-17.

Cei care își caută un loc de muncă, un Internship sau un program de voluntariat sunt sfătuiți să-și pregătească CV-ul, pentru că oportunități de carieră vor fi în multe domenii de activitate.

,, La ediția din această toamnă putem vorbi de un specific al evenimentului: foarte multe companii participante caută ingineri, tehnicieni și specialiști în industria Automotive. Tehnician electromecanic, inginer proces, inginer de calitate, vorbitori de limba germană, italiană, franceză, spaniolă sau suedeză, analist achiziții, director de vânzări sunt printre specializările disponibile la eveniment", declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Companiile care participă la cea de-a 13-a ediție a TdC Târgu-Mureș, sunt:

CIE Matricon (Auto&Automotive), Hirschmann (Auto&Automotive), Endava (IT&Software), Stefanini (IT&Software), CSi (Producție&Tehnică), Kastamonu (Producție&Tehnică), Bosch Rexroth (Producție&Tehnică), Jac Travel (Turism) Azomureș (Producție&Tehnică), SMR-Automotive (Auto&Automotive) se numără printre companiile care participă la evenimentul de recrutare.

De asemenea, vor fi prezente Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Eastmen, Irum, JYSK, Leroy Merlin, McDonald's, Recondis, Renania, Romflag, STA Travel, VINCI Energies, dar și universități și ONG-uri din Târgu-Mureș.

Oportunități de carieră vor fi în cele mai importante domenii de activitate: IT, Inginerie, Automotive, Consultanță, HR, Financiar, Retail, Producție & Tehnică, Logistică & Transport sau Turism.

Organizatorii au pregătit pentru participanți și activități relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate și CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

Surpriza din acest acest an, este oarecum deconspirată de către fondatorul Târgului de Cariere, Mihai Cotos: ,,VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade", declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.

Mai mult, orice participant, pasionat de industria auto care dorește să-și testeze cunoștințele tehnice din acest domeniu este provocat la Speed Automotive Challenge, organizat de CIE Matricon. Răspunzând la întrebări multiple-choice legate de industria auto, produse și procese specifice companiei într-un timp limitat de zece minute, are șansa să fie premiat.

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psihologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Târgu-Mureș vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro.

Târgul de Cariere Târgu-Mureș a ajuns la a 13-a ediție, iar pe 14 noiembrie sunt așteptați peste 1.500 de candidați.

Târgul este deschis între orele 10 - 17, iar intrarea este liberă.

Lasă un comentariu