Vom găsi automate bancare și la oficiile poștale din orașe!

Compania Națională Poșta Română anunță că, pentru a valorifica rețeaua de oficii poștale situate în mediul urban, oferă spre închiriere spații destinate instalării de automate bancare (ATM).

„Poșta Română vine în sprijinul clienților, prin diversificarea activității și a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul oficiilor poștale, selectate la nivel național, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situația contului bancar.

Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienților care apelează la serviciile Poștei Române. Scurtăm timpii de așteptare și vrem să scutim clienții de orice fel de drumuri suplimentare și timp pierdut", precizează Poșta Română.

Pentru a-și atinge scopul, compania a trimis invitații către societățile bancare care activează pe întreaga piață din România, condițiile de colaborare urmând să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

Menționăm că Poșta Română este o instituție publică, fiind deținută de statul român, prin Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în proporție de 75%, și Fondul Proprietatea (FP), cu 25%.

Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, ceea ce înseamnă peste 80% din totalul subunităților poștale care operează, în prezent, în România. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poștei Române și peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de rețeaua poștală proprie.

Lasă un comentariu