Tabără de Pictură „Corola de minuni a toamnei"

Distribuie pe:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, a organizat Tabăra de Pictură „Corola de minuni a toamnei".

Au participat Veress Zsuzsa și Fabian Margit, care i-au învățat pe copiii rezidenți la Complexul de case de tip familial Sâncraiu de Mureș să descopere fascinația picturii.

Tabăra s-a desfășurat în perioada 25 octombrie - 10 noiembrie 2017. La Proiect au participat și copiii Gangal Daria, Burcsa Stefan, Vass Gyula, Bârsan Simona, Antal Vlăduț, Suciu Eva, Rostaș Elisabeta, Moldovan Emese, Feșteu Sorina, Vitan Denisa, Moga Toader, Suciu Roxana, Moldovan Sebi, Szanto Ionuț. Pentru buna desfășurare a taberei s-a implicat și personal de specialitate Ogrean Claudia, Moldovan Dana, Tușinean Carmen, Bodan Alexandra, Megheșan Tereza, Nagy Anna, Mazilu Lucian.

Vernisajul expoziției cu lucrările realizate în tabără a avut loc ieri, 14 noiembrie, ora 14.00, la complexul rezidențial de la Sâncrai.

Coordonatori proiect: Diana Șerban, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, și Nicolae Băciuț, director executiv la Direcția pentru Cultură Mureș. 

Lasă un comentariu