LA TÂRGUL DE CARIERE, OFERTE MULTE - CANDIDAȚI PUȚINI

Distribuie pe:

În ziua de 14 noiembrie 2017, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit o importanta acțiune în vederea recrutării mâinii de lucru. Pentru cea de a 13-a, ediție a acestei manifestări importante din viața economică a municipiului nostru s-au înscris un număr de 25 de a companii din diferite domenii. Amintim câteva companii care prin această acțiune au sperat să recruteze un important număr de salariați, dar nu a fost așa. Companiile prezente la acest târg de joburi au fost, așa cum ne declara, Ioana Oros, purtător de cuvânt, următoarele: Endava, firmă IT Cluj-Napoca, Boch (Blaj) din județul Alba, Azomureș, Hirchman, CTE Matricon din Târgu-Mureș, Kasrtamonu, Astemn, Leroy Merlin etc., care căutau ingineri, operatori, vorbitori de limbi străină, vânzători, agenți turism etc.

Oferte au fost dintre cele mai variate dar, așa cum spuneam mai sus mai puțini au fost cei care se interesau de vreo meserie pusă la bătaie de către companiile participante.

Organizatorul târgului de cariere de la Târgu-Mureș pentru recrutare în diferite domenii preconiza un număr de vizitatori între 1.200 și 1.500.

 

Lasă un comentariu