Asociația „Salvează o inimă" Trei vești minunate!

Distribuie pe:

Grație oamenilor cu suflet mare, am reușit să finalizăm cu succes, campaniile de strângere de fonduri pentru trei copii greu încercați. Ioana Abrudan va fi programată pentru operația de scolioză în Paris, Ștefan Lung va suferi a doua operație de reconstrucție a organelor genitale, iar pentru Sara Cenan vom cumpăra corsetul, scaunul ortopedic, verticalizatorul, centură bipap și ortezele, dispozitive care îi vor ușura viața micuței.

În același timp, vă anunțăm cu bucurie că Lorena Modoran a ajuns cu bine în Istanbul și este internată la LIV Hospital, unde mai mulți copii din România și Republica Moldova cu arsuri grave au fost tratați cu bine. Lorena a suferit un accident grav, în urma căruia putea să-și piardă viața. În acea explozie, fetița a suferit arsuri foarte grave pe 25% din corp! Picioarele i-au fost grav afectate, spatele la fel, viața ei s-a schimbat într-o clipită, iar toate visele i-au fost năruite în acea fatidică secundă!

Doctorii au recomandat ca tânăra să ia în greutate, deoarece la ora actuală cântărește doar 40 de kilograme la cei 14 ani. Când Lory va lua 5-10 kilograme în greutate, i se va extrage grăsimea care, împreună cu celulele stem, vor forma un mix pentru viitoarea operație de reconstrucție a pielii.

Am reușit să strângem, în timp record, peste 14.000 de euro, însă ne mai despart 20.600 de euro pentru a-i achita toată factura medicală.

Viața trebuie trăită secundă de secundă, minut de minut, deoarece nu știm ce se poate întâmpla în viitor, dacă acesta este înfloritor sau sumbru. Trebuie să ne bucurăm de orice moment, să binecuvântăm fiecare clipă alături de cei dragi, să prețuim lucrurile bune care ni se întâmplă.

Noi suntem singura speranță ca Lorena să redevină un adolescent normal!

Haide să-i întindem o mână de ajutor!

Vlad Plăcintă, președinte

 

Asociația „Salvează o inimă"

Donează AICI pentru Lory!

Asociația „Salvează o inimă", înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 250 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de asociație, s-au alăturat peste 60.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 2.120.000 de euro și din campanii de SMS, de peste 610.000 de euro.

Pentru merite deosebite, Asociația „Salvează o inimă" a fost nominalizată la:

Gala Societății Civile 2016 - Proiectul internațional „Save a heart",

Gala Societății Civile 2017 - Proiectul internațional "You'll never walk alone",

Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanța" 2016 - secțiunea „Dezvoltarea Societății",

Gala „Oamenii Timpului" 2015 - secțiunea „Societatea civilă",

Gala „Oameni pentru Oameni" 2014, 2015, 2016.

Lasă un comentariu