FEMEILE SE CUCERESC ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Indiferent dacă sunt mai timizi sau mai dezinvolți, bărbații se pierd în emoții și neliniște atunci când sunt atrași de o femeie anume și doresc să o cucerească.

Însă, astrologica.ro îi asigură că nu este chiar atât de dificil să cucerească o femeie, condiția necesară fiind să afle încă de la început în ce zodie s-a născut aceasta. Astfel, cunoscând din start caracteristicile femeii dorite, nu trebuie decât să îi ofere ceea ce așteaptă ea de la un bărbat.

Berbec - Trebuie să o accepți așa cum este. Femeia Berbec este o forță, așa că aveți grijă cum o abordați. Se exprimă fără restricții și nu va ezita să-ți spună sincer ce crede despre tine. Ea are un spirit independent și poate intra uneori în competiție, devenind posesivă. Are nevoie de o persoană care nu se simte intimidată de ea, dar care o acceptă și o apreciază pentru puterea pe care o are.

Taur - Trebuie să îți dovedești valoarea. O femeie Taur nu se îndrăgostește ușor și nu crede în dragostea la prima vedere. Ea vrea să te cunoască mai întâi, așa că pune mare preț pe o primă impresie bună. Adoră să fie curtată și este o fire romantică. Nu se oprește din a te testa. În călătoria spre câștigarea afecțiunii ei, numai timpul îi va permite să vadă intențiile tale serioase.

Gemeni - Trebuie să îți deschizi sufletul către ea. Cu zâmbetul ei de neuitat și cu personalitatea ei puternică, o veți găsi de-a dreptul fascinantă pe femeia Gemeni. Va fi o sarcină dificilă să îi atrageți atenția, pentru că o femeie Gemeni este pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă. Îi place să vorbească despre subiecte interesante. Tot ce are nevoie este să vorbești cu ea, să îi spui ce crezi și ce simți și să o inviți în lumea ta.

Rac - Trebuie să îi creezi sentimentul de apartenență. Pentru o femeie Rac nimic nu este mai important decât familia ei. Este un nativ profund emoțional ce își tratează încă de la început partenerul ca fiind parte din familie. Nimic nu pare să-i stea în cale atunci când vine vorba de protejarea persoanelor dragi. Își caută partener pentru întreaga viață și nu va accepta relații de scurtă durată.

Leu - Trebuie să vezi dincolo de duritatea ei. Nu ai crezut în dragoste la prima vedere până când nu a apărut ea. Acum nu mai vrea să plece din inima ta. Femeia Leu este irezistibilă. Odată ce o vei cunoaște cu adevărat, vei afla că are o personalitate complexă. Se comportă ca și cum nu are nevoie de nimeni, dar tânjește după dragoste și afecțiune. Pentru a o cunoaște cu adevărat, trebuie să îi înțelegeți sufletul și emoțiile.

Fecioară - Trebuie să înveți să o înțelegi. Spune puțin, dar să nu o subestimezi. Sub calmul ei, se ascunde o femeie foarte pasională și senzuală, care așteaptă să fie descoperită de bărbatul potrivit. Ea este unul dintre nativii cel mai greu de înțeles, așa că are nevoie să treci peste cine crezi tu că este și să o cunoști cu adevărat. Își arată dragostea în moduri neconvenționale, cum ar fi critica. Când răbdarea ta ajunge la final, amintește-ți că acesta este modul ei de a fi.

Balanță - Trebuie să îi arătați apreciere. Toată lumea o iubește și este unul dintre cele mai romantice semne zodiacale. Adoră romantismului și visează cavalerul ei în armură strălucitoare, care o va proteja de realitatea dură a vieții. Pentru o femeie Balanță, dragostea este totul, ea oferindu-și pe tavă toată inima. Este un partener credincios și corect care reușește să aducă armonia în relații, așa că se așteaptă să îi apreciezi eforturile pe care le depune pentru ca totul să fie perfect.

Scorpion - Trebuie să fii extrem de răbdător - Uneori crezi că o înțelegi, iar, alteori, te gândești că nu vei reuși să o cunoști cu adevărat niciodată. Este imprevizibilă, iar starea ei de spirit se schimbă cât ai clipi. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să crezi că o poți controla sau că poate fi schimbată. Ea este așa cum este și trebuie să o accepți în totalitate, îmbrățișându-i inclusiv emoțiile și părțile întunecate. Trebuie să înveți când are nevoie de spațiu și când își dorește să fii acolo pentru ea.

Săgetător - Trebuie să îi oferi libertate. Dragostea cu o femeie Săgetător te emoționează la fiecare mișcare. Ea are sânge de aventurier, întotdeauna punându-și libertatea pe primul plan. Vei fi captivat de ea și îți vei da seama că inima ta este încă o nouă cucerire a ei. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să insiști și să o grăbești în luarea unei hotărâri.

Capricorn - Trebuie să lași lucrurile să evolueze încet. O femeie Capricorn știe cât de atractivă este și că orice bărbat ar trebui să fie extrem de norocos să o aibă. Are multe de oferit, iar romantismul este ultimul lucru la care se gândește. Îi va lua cu siguranță timp să se decidă dacă dorește să-ți dea cheia inimii sale.

Vărsător - Trebuie să îi respecți sentimentele. Din momentul în care ai întâlnit-o, ai știut că este diferită. Femeia Vărsător este cel mai independent semn zodiacal, ea ascultându-și doar vocea interioară, refuzând să se conformeze normelor și așteptărilor celorlalți. Nu caută dragostea, dar se lasă găsită. Se simte bine singură, așa că îți va lua ceva timp să o convingi să îți acorde o șansă.

Pești - Trebuie să fii cinstit cu privire la sentimentele tale. Dragostea pentru o femeie Pești este ca un basm: magică. Tocmai ai întâlnit-o și ești de-a dreptul impresionat de afecțiunea și atenția pe care ți le acordă. Ea este întruchiparea viselor și fanteziilor tale. Arată-i că, deși nicio relație nu poate fi perfectă, ești dispus să faci eforturi pentru ca totul să decurgă așa cum își dorește ea.

 

Lasă un comentariu