Ceremonie de absolvire

Distribuie pe:

Sala „Tonitza" a Hotelului Continental din Târgu-Mureș a găzduit duminică, 19 noiembrie 2017 ceremonia de absolvire a celor 25 de liceeni, a cursului de Leaders Explorer organizat de Fundația Leaders din București. Programul s-a desfășurat timp de nouă luni, iar liceenii târgumureșeni au participat la cursul de formare de leadership comunicare și vorbit public. Timp de cinci săptămâni, liceenii au creat proiecte în comunitatea și și-au asumat rolul de cetățean activ.

În Târgu-Mureș, tinerii au avut două programe, iar în final au avut de amplasat cinci biblioteci: pediatrie, neuropsihiatrie, psihiatrie pediatrica, boli infecțioase și recuperare cardiovasculară, cu cărțile colectate de ei.

Duminică, absolvenții s-au prezentat în fața profesorilor, părinților și prietenilor în calitatea de explorer, în care s-au angajat în urmă cu nouă luni, împreună cu trainerul lor, Adelina Mari, director strategic, cea care le-a vorbit absolvenților despre importanța cursului pe care l-au absolvit. Cursurile se mai desfășoară și în orașele: București, Ploiești, Târgu Jiu, Reșița, Lugoj, Iernut, Bistrița, Râmnicu Vâlcea și Bârlad.

Directorul strategic Adelina Mari, a înmânat absolvenților câte un certificat de Lidearship, aceștia putând sa se înscrie în următoarea etapă, ca Leader Experience pentru studenți.

Lasă un comentariu