DECLARAȚIA ZILEI - Chirica despre Dragnea: „S-a mai născut un Nero, care poate părăsi tronul doar prin arderea Cetății"

Distribuie pe:

Primarul Iașului, Mihai Chirica, spune despre Liviu Dragnea că este „un Nero, care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul: prin arderea cetății", cetatea fiind România. În opinia lui Chirica, liderul PSD ar trebui să își dea demisia, după sechestrul pus pe avere.

Chirica, întrebat în calitate de simplu membru PSD, ce ar trebui să facă Liviu Dragnea după sechestrul pus de DNA, a spus că liderul PSD nu ar trebui să se retragă, ci să își dea demisia.

„Nu să se retragă, că nu se retrage după o carieră fotbalistică și face meciul de adio. Nu, să își dea demisia. Pentru că degringolada în care se zbate România de astăzi și PSD de astăzi i se datorează în proporție de 100 de procente. Deci, trebuie să își dea demisia pentru a nu fi demis. Ar fi ultima măsură de onoare pe care ar putea să o ia, având în vedere că România este pe descreștere, este să spunem în haos, într-un haos evident, e clar, politic și administrativ. Și nu cred că haosul poate să guverneze în momentul de față", a declarat, miercuri, 22 noiembrie 2017, Mihai Chirica, după o ședință de Consiliu Local.

În opinia acestuia, treburile în România merg prost, „pe ambițiile personale ale unui singur om".

„În momentul de față, vorbim despre traiectoria acestei țări. Am reușit într-o viteză uimitoare să atingem și cel mai scăzut prag al monedei naționale, leu, în defavoare față de moneda europeană, euro. Ce putem spune? Treburile merg prost, deci încotro România înseamnă în jos din păcate, în momentul de față, pe ambițiile personale ale unui singur om, care trage partidul, provoacă membri de partid să își dea demisia, chiar cei reprezentativi, din păcate, și din aproape în aproape vrea să îi sfâșie. Eu cred că s-a mai născut o dată Nero, Nero care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetății. Cetatea se cheamă, din păcate, România și e păcat că reinventăm pagini rele din istoria acestei Europe. Sper să ia o decizie înțeleaptă", a spus primarul Iașului.

DNA a anunțat că a instituit un sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Maria Vasii, avocatul lui Liviu Dragnea, a susținut că liderul PSD va contesta în instanță măsura sechestrului dispus de DNA. (Ilinca Nazarie - Mediafax Iași)

Lasă un comentariu