Cea mai numeroasă familie din lume!

Distribuie pe:

Statisticile Organizației Națiunilor Unite ne dezvăluie că, în anul 2016, populația lumii a ajuns la 7,3 miliarde de persoane, aproape dublându-se față de anul 1970 (3,6 miliarde de persoane).

O explicație a acestei „explozii" demografice o reprezintă cazul unui indian, Ziona Chana, pe numele său, care, ajuns la vârsta de 73 de ani, se poate mândri cu cea mai numeroasă familie din lume. El a fost „binecuvântat" cu 39 de soții, 94 de copii, nurori și numeroși nepoți, în total familia sa numărând 181 de membri!

Familia locuiește într-o casă cu 100 de camere, dispuse pe patru etaje, așezată în mijlocul dealurilor din satul Baktwang, din statul indian Mizoram, unde fiecare nevastă dispune de dormitoare uriașe.

„Astăzi mă simt ca un copil special al lui Dumnezeu, pentru că mi-a dat atâtea suflete de care să am grijă. Mă consider un om foarte norocos, pentru că sunt soțul a 39 de femei și capul celei mai mari familii din lume", a declarat Ziona Chana, citat de descopera.ro.

Familia lui este organizată pe baza unei discipline aproape militare. Zathiangi, prima soție, stabilește programul celorlalte soții pentru a-și îndeplini activitățile de uz casnic, cum ar fi curățenia, spălatul și pregătirea meselor, dar și vizitele în dormitorul soțului lor.

La o singură cină, în familie se pregătesc în jur de 30 de pui, 55 kilograme de cartofi și 100 kilograme de orez...

Lasă un comentariu