Tabără de dezvoltare personală - Noiembrie 2017

Distribuie pe:

În perioada 24-26 noiembrie 2017 a avut loc prima Tabără de dezvoltare personală organizată de Fundația Buckner în colaborare cu Consiliul Județean Mureș și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

Proiectul de tabără de dezvoltare personală este primul de acest gen implementat de Fundația Buckner și s-a adresat în mod special categoriei de vârstă 16-18 ani. Obiectivul proiectului a fost derularea de activități incluzând: filmulețe educative, jocuri, discuții de grup, fișe de lucru, exerciții de dezvoltare a spiritului de echipă cu următoarele teme: Tu ești important, Eșecul, Puterea ta lăuntrică și Cinci pași spre succes. Prin toate acestea, tinerii au fost încurajați să se cunoască pe ei înșiși, să fie conștienți de valoarea lor și să aibă încredere în potențialul propriu.

Tabăra s-a desfășurat la Tabăra Creștină Harghita și a reunit 31 de adolescenți și tineri, din toate colțurile județului Mureș. Acestora li s-au asigurat transportul de la Târgu-Mureș la tabără și retur cu autocarul, cazare cu pensiune completă în perioada 24-26 noiembrie și material educative, finanțate în procent de 80% printr-o subvenție obținută de la Consiliul Județean Mureș, în cea de a doua sesiune de selecție a propunerilor de proiecte în vederea acordării finanțărilor nerambursabile din domeniul asistenței sociale.

„Dezvoltarea personală este un proces continuu. Bătăliile câștigate până astăzi nu ne asigură victoriile de mâine. Tocmai de aceea trebuie să continuăm să ne dezvoltăm, să perseverăm, să învățăm. Am convingerea că tinerii cu care am avut oportunitatea să lucrăm în cadrul taberei au plecat spre casele lor încurajați, Inspirați și gata să învețe", a declarat Moldovan Dragoș Dacian, președintele Fundației Buckner, inițiatorul acestui proiect.

Despre Fundația Buckner

Fundația Buckner este o organizație non-profit înființată în 1999. Activitatea Fundației în județul Mureș și în țară este focalizată pe oferirea de servicii sociale la cele mai înalte standarde copiilor și comunităților afectate de izolare socială, sărăcie și lipsa perspectivei, în vederea îmbunătățirii nivelului de trai, creșterii nivelului de autonomie dar și a nivelului educațional al acestora.

Lasă un comentariu