TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ - Compania „Liviu Rebreanu" - Campanie de Crăciun cu donații - ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR și în anul 2017

Distribuie pe:

Teatrul Național Târgu-Mureș a rămas fidel tradiției anilor precedenți și organizează pentru a șaptea oară Campania intitulată SĂ ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR!, în care artiștii din teatru își unesc forțele cu publicul pentru a face Crăciunul mai frumos pentru copiii nevoiași.

Mulțumită spectatorilor entuziaști și membrilor celor două companii, anul trecut au fost colectate foarte multe cutii cu donații. În acest an, vom sprijini din nou Asociația Sfânta Elisabeta, patronată de călugărul franciscan Pál, unde se află în case de tip familial, copiii orfani sau abandonați.

Personalul Teatrului colectează produse alimentare neperisabile (făină, zahăr, ulei, orez, paste, conserve, dulciuri) pe care comunitățile copiilor le pot folosi pe termen lung.

Donațiile pot fi plasate din data de 29 noiembrie 2017 până în data de 14 decembrie 2017, în sălile de intrare ale Teatrului Național Târgu-Mureș, respectiv în punctele de colectare din magazinele Merkur - în cel de pe strada Gheorghe Doja și cel din cartierul Tudor.

Donațiile vor fi predate copiilor la sesiunile de teatru care vor avea loc pe 19 decembrie.

Personalul Teatrului mulțumește, în numele copiilor, tuturor celor care se vor alătura și în acest an Campaniei SĂ ÎMPĂRȚIM BUCURIA SĂRBĂTORILOR - ediția 2017. Mulțumiri speciale magazinului Merkur pentru parteneriat!

Lasă un comentariu