PREMIAȚI CU DISTINCȚIA „FIBULA DE LA SUSENI"

Distribuie pe:

În cadrul unei ceremonii desfășurate la Sala de Oglinzi a Palatului Culturii din Târgu Mureș, cu ocazia Zilei Naționale, în 1 Decembrie 2017, patru personalități mureșene au primit, din partea Instituției Prefectului - Județul Mureș, diplome de excelență și distincția „Fibula de la Suseni".

Ceremonia de acordare a distincțiilor, de către prefectul județului Mureș, dr. Lucian Goga, a avut loc în prezența secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne responsabil pentru relația cu Instituțiile Prefectului, comisarul de Poliție dl Mihai Dan Chirică, a vicepreședintelui Consiliului Județean Mureș - dl Alexandru Cîmpeanu, precum și a numeroase oficialități județene și invitați.

Instituită în anul 2001 de Instituția Prefectului - Județul Mureș, „Fibula de la Suseni" este cea mai valoroasă distincție care se acordă unor personalități locale sau străine care au avut o activitate excepțională în beneficiul comunității mureșene.

Cele patru personalități remarcabile recompensate pentru realizările profesionale, cu Diplome de excelență și distincții, în domeniul cultural și sportiv, sunt: - interpreta de muzică populară LEONTINA POP, profesorul universitar doctor IOAN SABĂU-POP, sportiva SZOCS BERNADETTE și soprana VIRGINIA ZEANI.

 

Lasă un comentariu