Clacă pe terenul Parcului HIFA

Distribuie pe:

Unul dintre cele mai importante și ambițioase proiecte ale Asociației HIFA-ROMÂNIA, care totodată este greu de realizat, este proiectul Parcul HIFA. Parcul HIFA nu înseamnă numai locuințe protejate și locuri de muncă, ci și ateliere protejate pentru persoanele cu nevoi speciale. Am reușit să cumpărăm terenul unde va fi construit acest parc, însă adevărata construcție nu a început încă. Pentru a implementa proiectul Parc HIFA avem nevoie de ajutorul întregii comunități.

Un prim pas în oferirea acestuia ar consta în organizarea unei clăci - a unei munci colective, în parteneriat cu Asociația pentru Asistență Comunitară din România, organizație care ne-a mai ajutat și în anul 2014 cu o asemenea acțiune benevolă.

Claca din acest an are ca obiectiv realizarea unei curățenii generale pe terenul Parcului HIFA înaintea sărbătorilor, a începerii iernii și a căderii ninsorilor. Claca a avut loc în 2 decembrie la Glodeni, satul Păcureni. Organizatorii vor asigura echipamentele necesare precum și mâncare pe tot parcursul acestei zile.

Cei care vor să dea o mână de ajutor o să aibă șansa de a cunoaște, de a vizita locația Parcului HIFA, obiectivele proiectului, să ajute în curățarea locului și pot să facă donații pentru realizarea acestui obiectiv.

Toți cei care vor să ni se alăture sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744 95.99.90. Mulțumim!

Lasă un comentariu