HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE 2017

Distribuie pe:

Ultima lună a acestui an nu va fi deloc plictisitoare, dimpotrivă. Astrolgica.ro susține că decembrie 2017 ne prinde într-un vârtej de acțiuni, din care vom reuși să ieșim cu bine dacă ne ascultăm intuiția și nu ne sfiim să trecem la fapte.

Mai mult ca niciodată, fiecare semn zodiacal va avea deschiderea spre lucruri mai neobișnuite, inedite și surprinzătoare. Este luna în care trebuie să întocmim lista cu proiectele anului viitor, pentru că dispunem de toată creativitatea și intuiția necesare, iar planurile acestea au sanșe mari de reușită.

Berbec - Este posibil ca în viața ta să apară o veche iubire ori să pui la cale un plan de recucerire. Anul se încheie în forță pentru tine, cu împăcări sau despărțiri bruște și multe răsturnări de situație. Deși de obicei ești purtat de un iureș al acțiunilor, acum ar trebui să încetinești ritmul și să meditezi la câteva aspecte legate de gradul de satisfacție al vieții tale. Clarifică-ți aceste aspecte, chiar dacă nu e tocmai confortabil, deoarece va urma o perioadă plină de realizări, în care îți vei redobândi farmecul și pofta de viață.

Taur - În această lună, intuiția îți este cel mai bun prieten, dar și cea mai bună armă! Ascult-o și folosește-o cu încredere! Atenție la cheltuielile inutile la care ești predispus pe la jumătatea lunii. Nu îți asuma riscuri financiare, căci este posibil să regreți curând. Spre sfârșitul lunii debordezi de energie. Te bucuri de o capacitate sporită de comunicare și strălucești, pur și simplu, printre cei din jur.

Gemeni - Pentru tine, luna începe cu un sentiment de frustrare, dar treci peste neplăcere, dându-ți seama că așteptările tale nu erau prea realiste. După prima săptămână, te vei simți mai bine, mai energic și mai plin de voie-bună. Din a doua parte a lunii, vei putea controla mult mai bine situațiile și vei avea idei minunate, inovatoare, pentru toate problemele care se ivesc. Sfârșitul anului te găsește într-o formă de zile mari, dornic de distracții și plin de romantism.

Rac - Pentru tine luna debutează cu un nivel crescut de energie și cu planuri minunate pentru anul viitor! Poate fi vorba despre schimbări în carieră sau chiar mutarea într-un alt oraș sau țară. Oricum ar fi, ești pe drumul cel bun și navighezi cu toate pânzele sus, la viteză maximă. Finalul de lună te găsește la fel energic și gata de schimbări chiar radicale, sfârșitul acestui an fiind pentru tine un deschizător de începuturi fantastice.

Leu - La începutul lunii, ești mai sensibil decât de obicei. Energia emoțională din jurul tău și intuiția extrem de puternică te fac să simți totul la un nivel intens. Pentru cei din jur, pari mult mai misterios și vei ajunge curând să te simți copleșit de mulțimea de sentimente și senzații pe care le experimentezi. Exercițiile de relaxare și plimbările prin natură de unul singur te vor ajuta să te reechilibrezi și să redevii persoana șarmantă care ești în realitate.

Fecioara - Tu ai nevoie acum de toată capacitatea de organizare pentru a face față asaltului de propuneri legate de sărbători. După prima săptămână, vei reuși să depășești momentele stresante și copleșitoare și îți redobândești echilibrul, trecând într-o dispoziție foarte romantică. Din a doua jumătate a lunii, treci într-o zonă extrem de creativă și găsești cele mai potrivite soluții pentru situațiile ivite. Nu uita să faci o listă cu ceea ce vrei să schimbi în anul ce va urma, acesta fiind foarte norocos pentru tine.

Balanța - În primele zile din decembrie, te simți de parcă acum te-ai trezit dintr-un coșmar și, pur și simplu, nu știi ce să faci. Nu te impacienta, dar nici nu mai încerca vechile soluții, ci caută soluții noi, chiar nebunești, iar lucrurile se vor debloca. E timpul să devii mai flexibil și să încerci și acele lucruri pe care ți le-ai dorit mereu, dar le-ai considerat prea îndrăznețe. Profită de această perioadă pentru a învăța să te adaptezi momentului. Spre sfârșitul lunii, vei constata că ești cu mult înaintea planurilor și că totul ți-a reușit din plin, chiar dacă nu te așteptai.

Scorpion - Există multă energie în jurul tău și apar multe situații neexplorate. Poate fi vorba despre o persoană, o țară sau o schimbare radicală în carieră. Faci planuri de vacanță și, datorită dispoziției romantice în care te afli, atragi lumea în jurul tău. Spre sfârșitul lunii, e posibil să apară unele situații tensionate în familie. Păstrează-ți calmul și nu te grăbi în reacții și decizii. Totul se va rezolva cum nu se poate mai bine.

Săgetător - Tu te afli într-un iureș al întrebărilor de orice natură. Te supui unui adevărat interogatoriu interior, de la cele mai simple și banale aspecte ale vieții până la cele mai complexe și dificile, însă este un moment cât se poate de potrivit pentru aceste introspecții. Așa vei înțelege foarte bine ce trebuie să schimbi în viața ta pentru a demara planurile noi pentru anul care urmează. Cu cât vei comunica mai clar ceea ce îți dorești, cu atât va fi mai bine. Nu te aștepta ca alții să îți citească, pur și simplu, gândurile. Vorbește și vei fi înțeles.

Capricorn - Pentru tine se încheie cu succes un proiect mai vechi, iar de acum înainte te poți concentra pe proiectele noi. Nu îți mai face griji pentru ceea ce va urma, întrucât, din a doua parte a lunii, te vei simți fabulos. Este o perioadă favorabilă activităților creative. Întâlnirile într-un cadru mai extins, cum ar fi petrecerile, îți vor ridica mult moralul și te vor ajuta să te simți minunat. Bucură-te de această perioadă.

Vărsător - E timpul să treci la acțiune. Te-ai gândit destul la planurile tale, acum pune-le în practică. Treci peste temeri și inhibiții, ai încredere în creativitatea ta și fă ceea ce ți-ai propus! O să vezi că totul va ieși de minune. Ești inspirat, practic și aproape genial în tot ceea ce întreprinzi acum. În plus, devii ingredientul necesar și suficient pentru planurile de vacanță sau pentru petreceri. Toată lumea îți va căuta compania, pentru că, în preajma ta, oamenii par să uite de inhibiții, devenind nebunatici și expansivi.

Pești - Pentru tine, luna începe exact așa cum îți place: romantism, dragoste și poezie. Ești creativ și în forma cea mai bună pentru a face o mulțime de lucruri. În a doua săptămână a lunii, datorită intuiției fantastice pe care o ai, vei avea șansa să demaști nereguli care îți blocau planurile și te țineau pe loc. Sfârșitul de an te găsește dornic să încerci lucruri inedite, cum ar fi o baie într-un lac înghețat.  

 

Lasă un comentariu