CONFERINŢĂ DE PRESĂ EŞUATĂ

Distribuie pe:

Anunţată cu surle şi trâmbiţe şi cu un material scris în cotidianul nostru „Cuvântul liber" (Care, de ce ?!) apărut miercuri, 29 noiembrie 2017, organizaţia judeţeană Mureş a Partidului Socialist Român a convocat pentru ziua de sâmbătă, 2 decembrie 2017, la Sala Mica a Palatului Culturii din Târgu-Mureş o conferinţă de presă. Dar ce să vezi? La conferinţa de presă s-au prezentat doar trei membri şi o singura presă, cea a cotidianului nostru. Aşa stând lucrurile ne punem pe bună dreptate, întrebarea cine a convocat conferinţă de presă într-o zi de sărbătoare când oamenii au plecat care încotro?

Dacă, conferinţa de presă a eşuat, pe bună dreptate ne punem întrebarea: cine se face vinovat de organizarea acestei conferinţe într-o astfel de zi de sărbătoare? Şi o alta, ce măsuri vor fi luate împotriva membrilor PSR care au absentat?

Aşadar, organizatorul este sfătuit ca într-o altă ocazie ca cea de zilele trecute, să convoace conferinţa de presă într-o zi lucrătoare şi s-ar putea ca prezenţa să fie alta.

Lasă un comentariu