„Cu violența pierzi mereu" CAMPANIE 25 noiembrie - 10 decembrie

Distribuie pe:

În cadrul Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenței , o campanie de informare a avut loc la Gimnaziul „Nicolae Bălcescu" din Tg-Mureș, în data de 7 decembrie 2017. S-a desfășurat o activitate pe școală, coordonată de profesorul psiholog școlar Pătrana Georgeta Paula, în colaborare cu profesorul Avram Daniela.

Proiectul a fost prezentat de doamna prof. psiholog Pătrana Georgeta Paula în fața voluntarilor în cabinetul de asistență psihopedagogică din școală și derulată în cabinet cu elevii incluși în programul de sprijin al școlii și voluntarii din clasa a V-a.

Voluntarii din clasa a V a: Costea Larisa, Fărcaș Andrea, Mihaly Alina, Gritto Loredana și Ruța Ioana, împreună cu diriginta clasei, doamna prof. Cosma Ioana, au împărțit elevii pe grupe, fiecare grupă primind un bilețel pe care scria o situație problemă (despre violența în mediul școlar), iar sarcina lor a fost de a rezolva situația respectivă. La final, fiecare grupă a dezbătut cazul și soluțiile adoptate, precum și strategiile de prevenire propuse ce au avut ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra formelor de manifestare a violenței.

În încheiere fiecare elev a desenat și colorat diferite simboluri precum nasturele, simbolul campaniei și anul acesta pentru combaterea violenței.

 

Lasă un comentariu