În ultima lună a acestui an, ZILE NOROCOASE PENTRU FIECARE ZODIE!

Distribuie pe:

Ultima lună din 2017 aduce surprize plăcute pentru fiecare nativ în parte. În timp ce unii vor profita de oportunitățile din domeniul profesional, alții își vor găsi, în sfârșit, marea dragoste, potrivit astrologica.ro.

Berbec - Zilele de 13 și 16 îți vor purta noroc în luna decembrie, prin urmare vor fi momente perfecte să închei un contract și să privești spre noi orizonturi. Ai grijă cu cine te asociezi și alege doar persoanele pe care le consideri de încredere.

Taur - Cele mai potrivite zile pentru o ieșire în natură vor fi 5 și 6 decembrie, căci atunci te vei simți energic și cu poftă de viață. Invită-ți prietenii la munte și petreceți în cinstea voastră, căci meritați o clipă de relaxare.

Gemeni - Dacă ți-ai pus în plan să îți redecorezi casa, grăbește-te! Crăciunul se apropie și nu vrei ca musafirii să te prindă cu treburile neterminate. Zilele de 2, 4 și 7 decembrie sunt numai bune să te apuci de curățenie și să îți faci locuința mai primitoare.

Rac - Ai muncit enorm în acest an, iar acum simți nevoia de o binemeritată vacanță. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri, mai așteaptă puțin, căci abia spre sfârșitul lunii vei avea și bani pentru ea. Zilele tale norocoase sunt 25 și 27 decembrie.

Leu - Nu ești în apele tale de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă și să uiți că exiști. Încearcă să mai socializezi din când în când, îți va prinde bine! Ai putea să îți inviți o prietenă în oraș pe 12 decembrie, o zi în care planetele se vor alinia în favoarea ta.

Fecioară - Abia aștepți să îți revezi familia, căci fie ai fost departe, fie ai avut prea mult de lucru la birou. Dacă vrei să le oferi celor dragi câte un cadou, profită de zilele de 18 și 19 decembrie, momente prielnice pentru cumpărături.

Balanță - Aștepți o veste importantă din partea unei persoane pe care o admiri foarte tare, iar de acea veste depinde viitorul tău, atât profesional, cât și personal. S-ar putea ca marea veste să vină chiar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, moment în care te vei simți cu adevărat împlinit.

Scorpion - Te-ai certat cu multă lume din jurul tău și parcă simți nevoia unei împăcări. Dacă vrei ca tu să faci primul pas, vei avea ocazia în zilele de 8 și 9 decembrie, zile prielnice pentru comunicare. Totuși, ai grijă ca gesturile tale să nu fie interpretate în mod greșit!

Săgetător - Ai foarte multe planuri de vacanță pentru Crăciun și Revelion și te cam bate gândul să cumperi o excursie într-o destinație exotică. Dacă ai de gând să scoți din buzunar o sumă mare de bani, vei putea face asta în zilele de 11 și 14 decembrie, considerate norocoase din punct de vedere financiar.

Capricorn - Pentru tine, cea mai norocoasă zi din luna decembrie va fi în data de 20, când vei avea parte de o surpriză uriașă din partea unei persoane la care te aștepți mai puțin. Fie că e vorba de un obiect pe care ți-l doreai de ceva vreme, fie că e ceva inedit, cadoul te va surprinde, cu siguranță.

Vărsător - Anul acesta, norocul e de partea ta, căci vei avea nu una, două, ci trei zile norocoase, de care să te bucuri din plin! Ai noroc la bani, dar și în dragoste, în zilele de 21, 22 și 23 decembrie, așa că poți să îți planifici de pe acum o minivacanță pe care să o trăiești la maximum.

Pești - Decembrie vine cu un cadou și pentru tine, mai exact, îți aduce două zile în care ai mari șanse să te înnoiești. Pe 29 și 30 decembrie, ai verde la cumpărături de tot felul și - de ce nu? - la primit cadouri substanțiale din partea celor dragi. 

Lasă un comentariu