INTERPELARE A DEPUTATULUI USR LAVINIA COSMA

Distribuie pe:

Deputatul USR Lavinia-Corina Cosma a susținut miercuri, 6 decembrie, în Parlamentul României, o declarație politică referitoare la situația patinoarului acoperit artificial din Târgu-Mureș. Unul dintre amendamentele la proiectul Legii Bugetului de Stat al României depus de către parlamentarul mureșean se referă la acest obiectiv de investiții.

Deputatul USR Lavinia Cosma a atras atenția că acest obiectiv de investiții este nefinalizat de aproape 10 ani.

„În 2008, a început construcția patinoarului artificial acoperit din Târgu-Mureș. O investiție prognozată a fi finalizată încă din 2008. De atunci au trecut 9 ani, iar patinoarul nu este încă finalizat. Pentru investiție au fost deja alocate peste 30 de milioane de lei. Iar, pentru a fi terminat, ar mai fi nevoie de 2 milioane de euro.

Am văzut copii ajungând majori de când a început construcția patinoarului. Avem un club de hochei, însă copiii nu au unde să se antreneze. Târgu-Mureșul a avut cândva patinatori la viteză și hocheiști foarte buni, iar azi sportivii se străduiesc să performeze în aceste condiții vitrege", a declarat deputatul Lavinia Cosma în plenul Camerei Deputaților.

Pentru continuarea investiției, deputatul mureșean a depus un amendament care va fi discutat în comisia de specialitate avizatoare marți, 12 decembrie 2017. Amendamentul se referă la alocarea sumei de 4,5 milioane de lei în vederea finanțării obiectivului de investiții Transformarea patinoarului artificial descoperit în artificial acoperit, cu anexele corespunzătoare" - Târgu-Mureș.

Parlamentarul USR a solicitat, de asemenea, lămuriri despre această investiție ministrului Tineretului și Sportului, Marius-Alexandru Dunca, într-o interpelare depusă în data de 4 decembrie.

Lasă un comentariu