Boloni a câștigat în fața lui Rednic, în Belgia

Distribuie pe:

Liga I la futsal a programat în weekend-ul care s-a încheiat și la începutul acestei săptămâni meciurile etapei cu numărul 14, a cincea a returului și ultima din anul 2017. A fost, așa cum era de așteptat, o etapă în care s-au marcat foarte multe goluri.

Scorul rundei a fost înregistrat la Deva, acolo unde campioana Autobergamo s-a impus, scor 25-3, în fața echipei Muncitorul Reșița. FK Odorheiu Secuiesc s-a impus și ea la scor în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, în timp ce Informatica Timișoara, fără antrenorul-jucător Robert Lupu, rămas acasă, a trecut la pas de City'US Târgu-Mureș. Tot la scor s-a impus și vicecampioana CS United Galați, care a avut însă cel mai greu meci dintre echipele fruntașe, 8-1 la Iași. În ciuda succesului la scor din această rundă, Autobergamo Deva e pe locul trei în Liga I. Campioana României are de disputat însă o restanță din etapa precedentă și, în cazul în care va câștiga, poate încheia anul în fotoliul de lider.

Formația Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa lui Mircea Rednic și Dorin Rotariu, Mouscron, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Belgiei. Antwerp, nou-promovata antrenată din vară de Boloni, este pe locul 5 cu, 28 de puncte, iar tehnicianul român consideră că 30 de puncte sunt suficiente pentru menținerea în prima divizie, notează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF. „Mouscron a fost la același nivel ca noi. Sunt bine organizați și capabili să contra atace foarte bine. Au fost ocazii uriașe de ambele părți. Poate că am câștigat acest meci fiindcă există un Dumnezeu al fotbalului. În tur ei au egalat în ultimele secunde, poate are legătură cu asta. În orice caz, îmi felicit jucătorii fiindcă au luptat pentru această victorie", a declarat Boloni. „Cred că pot spune că ne-am salvat de la retrogradare. Suntem în top 6, asta-mi face plăcere, dar mă întreb dacă nu cumva echipa a crescut prea repede. Următoarele meciuri vor fi suficiente să atingem cele 30 de puncte", a spus Boloni. Echipa lui Rednic este pe locul 10, cu 20 de puncte.

 

 

Lasă un comentariu