În cadrul campaniei SNAC „Și tu poți fi Moș Crăciun" Pupici cu… sclipici!

Distribuie pe:

În cursul acestei săptămâni, prichindeii clasei pregătitoare A de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu", împreună cu învățătoarea lor, dna Codruța Moldovan și dna director, prof. Gabriela Șandru, au împărțit bunicilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din str. Secuilor Martiri din Tg.-Mureș pupici cu ...sclipici. Împreună, au trăit o zi de poveste, cu multe zâmbete și voie bună, care au descrețit toate frunțile și au adus bucurie în suflete, mici și mari deopotrivă!

,,Magia sărbătorilor de iarnă ne face mai buni și mai darnici! Elevii noștri învăță să dăruiască an de an, din suflet pentru suflet, și să aducă puțină alinare celor care au într-adevăr nevoie. În perioada 11-13 decembrie, elevi și părinți deopotrivă au răspuns apelului umanitar lansat în cadrul campaniei SNAC «Și tu poți fi Moș Crăciun» și au colectat alimente pentru Căminul de Persoane Vârstnice. În două zile, biblioteca școlii a devenit neîncăpătoare, umplându-se cu pungi și cutii cu de-ale gurii. S-au adunat munți de fructe proaspete, paste făinoase, orez, compoturi variate de fructe, sticle cu ulei, pachete de făină și zahăr, conserve, murături și borcane cu gem făcut în casă sau zacuscă, care au ajuns apoi pe masa «bunicilor pentru o zi». Bucatele au fost însoțite de colinde, pregătite special de cei 34 de școlari ai clasei pregătitoare și ornate cu povești grozave de la școală. Micuții au stat pe genunchii bunicilor, le-au dăruit câte o felicitare colorată de mânuțele lor dibace și au încins o petrecere pe cinste, în care au dansat și au țopăit pe ritmuri muzicale, au cântat și s-au bucurat împreună, presărând voioșie și multă energie pozitivă în jurul lor. Nici bunicii nu s-au lăsat mai prejos și i-au impresionat cu o colindă minunată, multă ciocolată și îmbrățișări sincere, duioase. Iar la final s-au împărțit cu dărnicie pupici cu... sclipici veniți direct din suflete curate!

O zi reușită și o experiență de viață pe care ne dorim cu toții să o repetăm cât mai curând!", spunea prof. Gabriela Șandru, directorul Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu" din Târgu-Mureș.

 

Lasă un comentariu