Scrisori către Moș Crăciun, răsplătite cu diplome și cadouri

Distribuie pe:

Vineri, 15 decembrie, Liga Scriitorilor Români - Filiala Mureș a organizat, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, festivitatea de premiere a copiilor și elevilor participanți la Concursul Național de Poezie și Abilități Practice SCRISORI CĂTRE MOȘ CRĂCIUN. Întregul proiect a fost gândit și pus în practică de poeta Mihaela Rașcu, secretara filialei noastre, având ca scop descoperirea, susținerea și promovarea unor noi talente din rândul elevilor.

Într-o sală arhiplină, bucuria și voia bună au fost la ele acasă, programul cuprinzând colinde, recitări, recitaluri de pian și chitară, cântece și - ce e mai important - mult așteptata întâlnire cu Moș Crăciun și darurile sale.

Au fost premiați cu diplome și cadouri peste 80 de participanți, pe diverse categorii de vârstă (de la sub 6 ani până la 16 ani), dar și profesorii care i-au pregătit și cei care au participat la program.

Din partea filialei noastre au fost prezenți: părintele protopop Gheorghe Șincan, Mihaela Rașcu, Ani Vanda, Viorica Sutu, Dorian Marcoci, Gheorghe Bănescu.

Mulțumim doamnei Mihaela Rașcu pentru clipa nespusă de bucurie pe care am trăit-o cu toții alături de copii, o felicităm din toată inima pentru imensul efort depus, dorindu-i sănătate și bucurii!

Lasă un comentariu