Probleme de familie

Distribuie pe:

Cât de pregătit ești pentru momentul în care îți surprinzi copilașul jucându-se „de-a mama și de-a tata" cu un prieten de sex opus? Întrebarea cea mai importantă este: cum să reacționezi? Poți să râzi dacă vrei, poți să-ți pui o mulțime de întrebări. Una însă este esențială: nu cumva copiii nu fac altceva decât să imite un comportament pe care l-au observat în altă parte?

O femeie mai în vârstă a auzit o bătaie în ușa casei ei. A deschis bucuroasă ușa și nu mică i-a fost mirarea să vadă o fetiță cam de cinci ani și un băiețel de patru ani că stăteau ținându-se de mână, în fața ușii ei. I-a recunoscut ca fiind copiii vecinilor.

Fetița a informat-o că ea și „soțul ei" veniseră în vizită la ea. Bătrâna a înțeles imediat jocul și și-a asumat rolul de gazdă. I-a invitat înăuntru și i-a poftit să ia loc pe canapeaua din sufragerie. I-a întrebat dacă nu doresc ceva de băut și le-a oferit limonadă, alături de câteva prăjituri.

Copiii au mâncat prăjituri și au băut limonadă. Gazda i-a întrebat dacă mai vor limonadă. Fetița a răspuns: „Vă mulțumim foarte mult, dar trebuie să plecăm. Soțul meu a făcut în pantaloni!"

 

Lasă un comentariu