Colindători la Consiliul județean

Distribuie pe:

Timp de trei zile un număr de 900 de colindători, tineri și vârstnici, copii și fete s-au perindat pe la Consiliul Județean Mureș pentru a le transmite celor de aici că în curând va fi Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos și apoi va sosi și Noul an 2018. Așadar, în ziua de 20 decembrie 2017, un număr de 16 cete de colindători au trecut pragul acestei instituții. Putem nominaliza câteva: Gimnaziile „George Coșbuc", „Romulus Guga", Liceul „Gheorghe Marinescu", Corul reprezentativ al Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Corul de copii din comuna Valea Izvoarelor, reprezentanții Căminului pentru persoane vârstnice. Printre copiii care au colindat la Consiliul Județean Mureș au fost și cei din clasele a V-a și a VI-a de la Școala gimnazială Omega conduși de profesoarele Amelia Stancu și Ramona Ciurtin.

Colindele au fost primite de Peter Ferenc președinte, Alexandru Cîmpeanu și Ovidiu Dancu vicepreședinți mulțumind pentru colinde și fiecare colindător a primit din partea acestora câte un mic pachet.

 

 

RECTIFICARE

În articolul „Colindători la Consiliul județean" din cotidianul nostru „Cuvântul liber" din 22 decembrie 2017, în loc de 90 se va citi 900 de colindători.

Autorul își cere scuze cititorilor pentru greșeala apărută independent de voința lui.

Autorul

Lasă un comentariu