Au fost puse bazele Clubului Sportiv Municipal

Distribuie pe:

La Târgu-Mureș va funcționa Clubul Sportiv Municipal, instituție cu personalitate juridică, a cărei activitate va fi finanțată din alocații de la bugetul local. Decizia a fost luată de Consiliul Local Municipal Târgu-Mureș, în cadrul ședinței din această săptămână.

Noua structură sportivă, pentru care se constituie un patrimoniu inițial de 100.000 de lei, va fi organizată pe următoarele secții, pe ramuri de sport: atletism, baschet, fotbal, fotbal în sală (futsal), handbal, lupte, natație, polo, popice și volei, și va funcționa cu condiția obținerii avizelor necesare și îndeplinirii procedurilor legale ce se impun.

Potrivit expunerii de motive care a stat la baza adoptării acestei decizii, Târgu-Mureșul se mândrește cu performanțele obținute de-a lungul timpului de sportivii și de cluburile sportive din oraș, însă activitatea de performanță „este aproape imposibilă dacă nu sunt create condiții optime de desfășurare a antrenamentelor, dacă nu există bază materială și finanțare adecvată desfășurării în condiții optime a activității sportive".

Lasă un comentariu