CORALA „TROPAR" A COLINDAT - Ediția a XXVII-a

Distribuie pe:

Împodobită ca o mireasă, Catedrala Mare cu hramul „Înălțarea Domnului" din Târgu-Mureș, a găzduit duminică, 24 decembrie 2017, cea de-a XXVII-a ediție a reuniunii corale cu prilejul sărbătorii creștinești a Mântuitorului nostru Iisus Hristos - Crăciunul.

Această formație corală cu o vechime apreciată sub bagheta conferențiarei universitare doctor, Lelia Mariana Albu s-a reunit și i-a așteptat pe toți cei care au dorit să participe la acest eveniment de 27 de ani.

Pentru început Simona Dragomir, cu un glas frumos, a interpretat o frumoasă colindă, apoi corala a interpretat colindele: „Trei păstori", „În locașul lui Crăciun", „Sus în vârful muntelui" etc., iar între colinde actrița Luminița Praja a recitat o poezie adecvată momentului, iar micul copil de numai 7 ani, Bogdan Dragomir, a interpretat și el o colindă tot atât de frumoasă ca și celelalte. În cadrul acestei reuniuni corale au evoluat și cei doi frați, fii de preot, Ioan și Mihail-Nicolae Puiu care au susținut în fața celor prezenți colinda „Sculați boieri mari".

La acest spectacol de colinde a luat parte și preotul protopop doctor Gheorghe Nicolae Șincan care a mulțumit colindătorilor dorindu-le „Sărbători fericite" și i-a îndrumat pe toți cei prezenți să meargă la colindat.

Seara s-a încheiat cu interpretarea, atât a membrilor și coralei, cât și a enoriașilor prezenți, a colindei „O, ce veste minunată" împreună făcând poze de grup.

Dirijoarea coralei a transmis mulțumirile coralei dar și mulțumiri pentru cei care au participat la acest eveniment din viața municipiului nostru.

Lasă un comentariu