Puncte de vedere - Luptăm sau pierim rușinos?!

Distribuie pe:

Nu cred în sintagma că primim ceea ce merităm! Am văzut copii inocenți și tineri sfârșind abandonați de părinți sau răpuși de boli incurabile, fără să ,,merite" o astfel de ,,răsplată" existențială. Tot așa nu cred că ne merităm fatalist soarta ca popor. Însă, prin intermediul unor reprezentanți aleși, facem tot posibilul să pierim rușinos la scadența morală a istoriei. Spre exemplu, iată ce vă pregătesc legislativ, pentru începutul noului an, cei pe care i-ați votat majoritar.

Proiect al parlamentarilor PSD:

1. Pedeapsa cu închisoarea până la 3 ani se execută la domiciliu.

2. Luarea de mită pentru altul nu mai este infracțiune.

3. Darea de mită pentru altul nu mai este infracțiune.

4. Traficul de influență pentru altul nu mai este infracțiune, iar banii ori alte bunuri primite nu mai pot fi confiscate.

5. Cumpărarea de influență  pentru altul nu mai este infracțiune.

6. ABUZUL ÎN SERVICIU CU PAGUBĂ SUB 200.000 EURO NU MAI ESTE INFRACȚIUNE.

Dacă asta ați votat, atunci asta e soarta, viitorul României, și ne resemnăm în consecință, aruncând la tomberonul istoriei toată existența de până acum a acestui popor, toate sacrificiile înaintașilor, toți eroii care compun țărâna înlăcrimată a acestei țări, toată pleiada de voievozi și luptători, de-a valma cu răscoale și revoluții pentru care suntem ceea ce încă mai semnificăm azi.

Vă întreb: stingem lumina cu toții și devenim un rebut nedemn invalidându-ne cultura, istoria și înaintașii care, se pare, au pierit degeaba, sau luptăm pentru a exista liberi și demni în orizontul valorilor noastre naționale, al demnității și onoarei?! Ce alegem în noul an care tocmai ne bate la ușă?!

 

Lasă un comentariu