LA SFÂRȘIT DE AN, CU PENSIONARII TIPOGRAFI

Distribuie pe:

La sfârșitul anului 2017, prin grija celor doi administratori ai SC CROMATIC TIPO SRL Târgu-Mureș, Teofil Marian și Vasile Ormenișan, tipografii și-au dat întâlnire la Restaurantul „Darina" din Târgu-Mureș.

La această întâlnire au răspuns „prezent" un număr de 30 de persoane, tipografi mai vârstnici ca: Székely Elisabeta, Ioan Suciu, Fülöp Francisc etc., care au practicat meseriile de zețari, linotipiști, zincografi, mașiniști, legători.

În cadrul reuniunii pensionarilor tipografi a vorbit Ioan Suciu, care a propus un moment de reculegere în memoria colegei lor, Toth Eva, care a decedat. Apoi, vorbitorul a spus: „Dragile noastre gazde, care și astăzi v-ați obosit pentru a organiza această întâlnire tradițională în ultimii 20 de ani, e un lucru bun, și rar se poate întâmpla ca cineva să facă ceea ce faceți dumneavoastră, ca tipografii pensionari să se simtă bine și să uite, chiar și pentru câteva ore, de greutățile cu care se confruntă. Celor doi, care se ostenesc în a ne aduna și a ne face să ne simțim bine în fiecare an, le mulțumim, le dorim multă sănătate și „La mulți ani!".

A fost o seară plăcută, tipografii pensionari petrecând câteva ore bune înainte de sfârșitul de an 2017.

Lasă un comentariu