HOROSCOPUL FIECĂREI ZODII PENTRU ANUL 2018

Distribuie pe:

Despre ceea ce au rezervat astrele fiecărei zodii în anul 2018, ne dezvăluie astrologica.ro, potrivit căreia ne așteaptă, în mare parte, un an bun, cu schimbări benefice în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec - Urmează un an foarte bun pentru studii și călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieții. Veți fi aproape cei mai înțelepți nativi din tot zodiacul. În prima parte a anului, vă faceți noi cunoștințe, persoanele cu care intrați în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Profesional, drumul spre afirmare este liber și ambiția vă poartă în sus, încet și sigur. Nu faceți salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Totuși, va trebui să vă păziți spatele, pentru că pot exista dușmani hotărâți, care încearcă să vă „lucreze" pe ascuns. Din fericire, aceștia nu prea au spor.

Pe planul sentimental, tindeți să deveniți foarte selectivi și să faceți „epurări" printre cunoștințe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteți dispuși către concesii și aveți cerințe destul de exigente de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc o relație decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere, iar mulți Berbeci vor simți chiar nevoia de singurătate.

În ceea ce privește sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteți confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul și excesele. Berbecii cu predispoziții în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

Taur - Anul 2018 este excelent pentru demararea unor acțiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Vă simțiți liber în tot ce faceți și vă manifestați după propria voință, independent și încrezător în propriile acțiuni.

Pe plan financiar, 2018 este un an generos. În mod sigur nu rămâneți cu buzunarul gol. Dacă știți că meritați, puteți chiar să cereți o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveți șanse mari să vi se acorde. Veți lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbați și persoane mai în vârstă. Șansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major, iar pentru cei deja căsătoriți este un an bun pentru armonizarea energiilor în cuplu.

Sănătatea este la cote maxime, orice problemă anterioară putând fi depășită cu succes. Vă îmbunătățiți modul de alimentație, încercând un regim nou, care poate da roade benefice.

Gemeni - Anul acesta veți face schimbări pe toate planurile care nu v-au adus până acum satisfacții. Nu mai așteptați ca alții să ia decizii în locul dumneavoastră și luptați să faceți din viață exact ce vă doriți. În privința banilor, situația dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăți legate de o împărțire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează și, în plus, aveți tendința de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă profesiune, o altă funcție și vă bucurați de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Din luna octombrie, nu mai doriți să fiți singur și ieșiți în întâmpinarea celorlalți cu mai mult interes. Este un an de succes în plan sentimental, în care aveți alături persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi foarte bună, la aceasta contribuind și faptul că veți face mult sport.

Rac - În 2018, veți fi mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiți și scrieți cu mult aplomb, întrețineți relații armonioase cu toată lumea și reușiți să îi influențați pozitiv și pe ceilalți.

Viața dumneavoastră va fi puternic influențată de sectorul financiar, fiind previzibile creșteri ale veniturilor, însă nu trebuie să vă bazați pe câștiguri picate din cer, pentru că veți munci pentru fiecare bănuț.

Pentru unii este un an ideal pentru studiu, pentru alții este un moment ideal de a deveni părinți, simțind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiți grija și dragostea de care sunteți capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferați libertatea, dar veți ști să vă asumați responsabilitatea într-o relație.

Sănătatea vă poate juca feste, cu precădere în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenții chirurgicale.

Leu - Ați înțeles deja că nu puteți trăi singuri pe această planetă, încercând în același timp toate bucuriile specific umane. Până și faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este o enigmă pentru dumneavoastră.

Din păcate, anul 2018 debutează cu probleme financiare serioase, însă nu este cazul să deveniți pesimiști, pentru că, după 25 ianuarie, încep să se urnească lucrurile în direcția dorită. În ceea ce privește munca, sunt șanse maxime să apară cel puțin o reușită adevărată. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes.

Deveniți o persoană populară, cu mulți prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori și „paraziți" care să profite.

Viața sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legături cu bărbați din străinătate. Viața familială va înflori, iar Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

Sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2018. Chiar dacă vă simțiți în formă, tot ar fi bine să faceți un control general.

Fecioară - Nativilor le reușește în 2018 aproape tot ceea ce își pun în minte. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni și proiecte de viitor mai îndrăznețe. Este un an bun și pentru suflet, fiindcă se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, apariția unei sarcini dorite sau nașterea unui copil în familie.

Profesional, 2018 este anul în care lucrurile se stabilizează și merg aproape de la sine pe făgașul potrivit, ca urmare firească a reușitelor din ultima vreme.

Relațional, lunile aprilie, mai și iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Dacă în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmați prea tare, fiindcă nu sunt șanse să dureze.

Chiar dacă în acest an aveți un organism rezistent, menajați-vă! Energia fizică pe care o aveți este considerabilă și poate să determine un interes crescut pentru sport.

Balanță - Anul 2018 este un an strategic, de decizii importante și stabilizare profesională sau socială, un an de temelie, cu condiția ca Balanțele să aibă multă răbdare și tenacitate. Nativii acestei zodii se pot aștepta la orice. Poate fi cea mai revoluționară perioadă din viață, cu evenimente bruște și neprevăzute, cu conjuncturi ieșite din comun, cu schimbări radicale.

Pe plan profesional, Balanțele au o mare îndemânare în a întoarce situațiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile și le exploatează cu abilitate și înțelepciune. În plan financiar, nu trebuie să vă așteptați la îmbogățiri spectaculoase.

Sunteți capabili să îi înțelegeți mai mult pe cei din jur, știți exact ce doriți de la ei și de la dumneavoastră înșivă. Cuplul îl susțineți cu zâmbetul pe buze, chiar dacă mai apar momente de încordare. Relațiile mai vechi vor rezista cu brio, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de parteneri.

Cu sănătatea ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

Scorpion - Ocupați să demonstrați cât de capabili sunteți în plan profesional, veți cam neglija viața de familie, care nu se află, totuși, în pericol de destrămare, ci doar că răceala cauzată de griji, stres și oboseală se va instala în cuplu.

În plan material, nu duceți lipsă de prea multe. Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea că la serviciu sunteți apreciați mai mult în vorbe, lăudați și dați drept exemplu, dar primele, avansările și recunoașterile oficiale se lasă așteptate.

Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relației sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufletește pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoștință cu aspecte nebănuite ale sexualității lor.

Sănătatea ar putea avea de suferit din cauza oboselii psihice și intelectuale la care vă supuneți. O alimentație adecvată, puțin sport, vitaminele și mineralele necesare vă vor susține tonusul.

Săgetător - Sensibili și puțin cam prea încăpățânați, țineți neapărat să arătați cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. Prima parte a anului favorizează realizările dobândite prin seriozitate și muncă, iar partea a doua este mai bogată în surprize, în întâmplări neașteptate, în posibilități ivite pe negândite, în ocazii care vă îmboldesc să adoptați noi modalități de acțiune, mai moderne sau mai originale.

Una dintre lecțiile principale pe care le aveți de învățat este dominarea agresivității și a posesivității în relațiile cu persoana iubită. Va trebui să învățați ce este profunzimea sentimentelor și să vă dominați instinctele sexuale deosebit de puternice.

Cu sănătatea toate ar fi bune și frumoase dacă ați reuși să găsiți timp să consultați doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

Capricorn - Fiind mulțumiți de dumneavoastră înșivă și de cei care vă înconjoară, anul 2018 va fi unul foarte bun. Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile, de a fi susținuți de oameni deosebiți, de a realiza ceea ce nici nu visați în anii anteriori.

Cei care nu au serviciu, au șanse mari să își găsească, iar cei care au deja își mai pot găsi încă un loc de muncă. S-ar putea ca la originea realizărilor profesionale să se afle un eșec, care se transformă într-un mare salt înainte.

În familie, important pentru dumneavoastră este ca nimeni să nu se simtă neglijat, așa că vă revărsați toată dragostea asupra celor apropiați. În cuplu, treceți printr-o perioada deosebit de benefică, plină de înțelegere și dăruire. Chiar și Capricornii implicați de ani de zile într-o relație sentimentală ce părea a se fi deteriorat vor avea parte de liniște, seninătate și înțelegere.

Sănătatea ar putea să vă dea bătăi de cap și să ia turnuri neașteptate și neplăcute. Excesele alimentare s-ar putea solda cu erupții cutanate, eczeme sau indigestii grave.

Vărsător - În general indeciși și totuși echilibrați în hotărâri, Vărsătorii îi vor lua prin surprindere pe cei care îi cunosc. Vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viața lor și a celor din jur. Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre nativi, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil șansa de a rezolva multe dintre problemele care îi frământă.

Vărsătorii care își aleg obiective serioase și nu caută succesul imediat, pot să avanseze ușor, dacă acționează cu diplomație. Vor cunoaște persoane în care își pot pune speranțe, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite.

Aveți puțin timp liber, dar și pe acesta s-ar cuveni să îl acordați familiei, care oricum nu prea joacă un rol important în deciziile pe care le luați. Tindeți să hotărâți singuri ce doriți să faceți, fapt care nu va fi deloc pe placul partenerului de viață sau al părinților. Pentru a evita neînțelegerile, este important să vă sfătuiți cu partenerul de cuplu atunci când decideți ceva în numele amândurora.

Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat. Evitați tratamentele „după ureche", dar nici nu trebuie să mergeți la medic pentru cea mai mică migrenă!

Pești - În general, anul 2018 va fi unul bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât știți că veți avea câștiguri pe măsură. Veți pune bazele unui nou început, dorind ca viața dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna. Studiați mult, citiți mult, sunteți atras de latura abstractă a vieții, eliberându-vă de cotidian. Intrați într-o altă lume, în care acumulați multe informații noi, utile evoluției dumneavoastră intelectuale și spirituale.

În plan profesional, intuiția, sentimentul responsabilității, aspirația către progres, puterea imaginației, dar și încăpățânarea nativă vă oferă noi oportunități de avansare. Banii sosesc încet dar sigur și cu certitudine veți reuși să economisiți destul de mult. Veți reuși să ajutați financiar și câțiva amici care nici nu se așteaptă la un asemenea gest.

Nespus de fericiți vă veți simți în cadrul cuplului și ar trebui să îi spuneți acest lucru și partenerului de viață, care începe să aibă unele îndoieli în privința sentimentelor dumneavoastră. Există și persoane din afara cuplului care încearcă să vă destrame relația, însă reușiți să treceți peste capcanele întinse de rău voitori.

În ceea ce privește sănătatea, trebuie să țineți sub control tensiunea arterială, să evitați stresul prelungit și oboseala intelectuală excesivă.

 

Lasă un comentariu