DE REVELION, JANDARMERIA MOBILĂ MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

Aproximativ 30 de jandarmi vor asigura ordinea publică, duminică, 31 decembrie a.c., în centrul municipiului Târgu-Mureș, se arată într-un comunicat al Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.

Efective, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, vor desfășura misiuni, duminică, 31 decembrie a.c., începând cu ora 21.00, în centrul municipiului Târgu-Mureș, cu ocazia evenimentului ,,Revelion în stradă 2018".

În document, se menționează faptul că, misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, protecția participanților la eveniment, prevenirea și combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de conviețuire socială, precum și monitorizarea și descurajarea grupurilor de persoane turbulente. În acest sens, Jandarmeria recomandă cetățenilor să dea dovadă de vigilență în locurile aglomerate, să fie atenți la bunurile și obiectele personale, să își asigure încuietorile portierelor la autoturisme, să își supravegheze copiii și să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenția. Totodată, reamintește cetățenilor că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmi aflate în dispozitiv fie direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Jandarmeria Mobilă Mureș urează un an nou fericit, alături de tradiționalul: ,,La mulți ani!"

 

Lasă un comentariu