JANDARMERIA MOBILĂ MUREȘ FACE ANGAJĂRI

Distribuie pe:

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, informează pe cei interesați, că Jandarmeria Mobilă Mureș, recrutează personal pentru ocuparea, prin concurs, a două posturi de subofițer specialitatea comunicării, respectiv informatică, prin încadrare directă (sursă externă).

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, având pregătire de specialitate în unul din domeniile electronică, telecomunicații, electrotehnică, informatică, calculatoare și tehnologia informației.

Cererile de înscriere ale celor care îndeplinesc condițiile vor fi depuse personal la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, din Sângeorgiu de Mureș, str. Parcul Mariaffi Lajos, nr. 7, jud. Mureș, până luni, 15 ianuarie 2018, ora 1200.

Concursurile vor avea loc în zilele de 1 și 2 martie 2018 și vor consta în susținerea unui test scris, tip grilă, pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului, cu întrebări din tematica și bibliografia afișată pentru fiecare post în parte.

Informații suplimentare privitoare la condițiile de participare la concurs, tematica și bibliografia, se pot obține atât pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș: www.jandarmeriamobilamures.ro (secțiunea Carieră-Anunțuri angajări), precum și la sediul instituției noastre, din str. Parcul Mariaffi Lajos nr. 7, Sângeorgiu de Mureș, Mureș, telefon: 0265/31.98.57, int. 24515/24504, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 08.00 — 16.00.

 

Lasă un comentariu