INFLUENȚA ASCENDENTULUI ASUPRA CARACTERULUI

Distribuie pe:

Pe lângă zodia în care ne-am născut, astrologii susțin că și ascendentul are o mare influență asupra destinului și caracterului nostru, acesta arătând cum ne percep persoanele din jur și care este imaginea pe care o proiectăm în lume.

Ascendentul ne influențează mai mult după vârsta de 30 de ani, iar pentru a-l afla putem accesa gratuit site-ul horoscopulmeu.ro, urmând pașii care ni se recomandă.

Ascendent în Berbec - Te încarci cu energie atunci când ești înconjurat de multe persoane, îți place să ai o viață socială activă. Îți place să îți asumi riscuri, iar ceilalți te văd drept o fire îndrăzneață, un om mereu gata să sară în ajutorul celorlalți.

Ascendent în Taur - Calm, cu simțul răspunderii, echilibrat, astfel te percep cei din preajma ta, dacă ai ascendentul în Taur. Uneori însă ai tendința să fii gelos, ceea ce nu este tocmai pe placul tututor.

Ascendent în Gemeni - Ești văzut drept o ființă curioasă, plină de energie, veselă. Îți faci ușor prieteni noi, ești curios și nu te temi de necunoscut. De asemenea, ești perceput și ca o persoană căreia îi place viața luxoasă.

Ascendent în Rac - Ceilalți te percep ca pe o persoană timidă, rezervată. Te lași destul de ușor influențat de opiniile celor din jur. Eșți o persoană care se simte bine în sânul familiei, pui mare preț pe căminul tău și îți iubești mult copiii.

Ascendent în Leu - Ești în centrul atenției, ești văzut ca o persoană puternică, dominatoare, căreia îi place să aibă ultimul cuvânt. Ești altruist și știi să depășești cu bine situațiile stresante.

Ascendent în Fecioară - Îți place să faci totul ca la carte, de aceea ești perceput ca o persoană perfecționistă, faci totul cu multă dăruire. Uneori ai nevoie de liniște ca să poți să îți reîncarci bateriile. Situațiile noi te pot face un pic anxios.

Ascendent în Balanță - Îți place să glumești, ai un simț al umorului înnăscut, de aceea ești mereu sufletul petrecerilor. Atragi oamenii ca un magnet, îți faci ușor prieteni, iar la serviciu vii mereu cu idei noi, știi cum să te faci remarcat.

Ascendent în Scorpion - Îi studiezi cu multă atenție pe cei din jur, iar prietenii și colegii de serviciu te văd ca pe o persoană echilibrată, care nu acționează sub impulsul momentului. Ești calculat și ai simțul răspunderii.

Ascendent în Săgetător - Apreciezi onestitatea, nu îți place să te ascunzi după degete, de aceea să nu te mire că oamenii îți cer mereu sfatul. Nu ai probleme în a-ți exprima opiniile.

Ascendent în Capricorn - Ești o persoană meticuloasă, luptătoare, care caută mereu soluții și nu se dă bătută. Când este vorba de proiecte noi, colegilor de serviciu le place să lucreze cu tine, pentru că știu că ești un om care își respectă sarcinile.

Ascendent în Vărsător - Îți place să fii independent, de aceea nu te lași influențat de ceea ce spun alții și nici nu prea te interesează, pentru că vrei să trăiești după cum îți place. Ai simțul umorului și spirit de aventură.

Ascendent în Pești - Ești o fire romantică, îți place să îi ajuți pe alții, ai abilități de lider. Uneori, însă, ești perceput drept o ființă prea sensibilă. 

Lasă un comentariu