REPETENȚI LA „EXAMENUL" POMOHACI? (I)

Distribuie pe:

Adevărata țintă nu este Pomohaci

„Știindu-se de mult timp orientarea sexuală a celor doi foști preoți (Pomohaci, Bârlădeanu - n.a.), ANUMITE STRUCTURI AU DERULAT OPERAȚIUNI DE COMPROMITERE (subl. aut.) care să fie folosite la momentul potrivit de cei interesați". (I. Spânu, ziarul Cotidianul ).

Nu doar în România, ci la nivel planetar, se va instaura în viitorul apropiat, așa cum învață elevii și studenții la cursuri, o nouă ordine mondială. Creierele oamenilor vor fi „spălate" ocultic și, peste noapte, ne vom pomeni peste noi, fie că vrem sau nu, cu o spectaculoasă răsturnare de valori, diabolică, în care legea celor fărădelege va fi impusă tuturor popoarelor de către un centru unic de conducere planetară. Până atunci ni se vor inventa crize peste crize, ca în final să apară el, Antihristul „salvator", cel care va degreva popoarele de tot ceea ce le-ar fi putut apăra: armate, surse mediatice, partide politice, justiții, guverne, parlamente, președinții, state naționale etc. Dar lupta cea mai înverșunată se va duce, însă, împotriva Bisericii Ortodoxe, singura instituție care va rămâne până la sfârșit iubitoare de oameni, tocmai pentru că este condusă în chip nevăzut de Hristos. Totuși, deși ea va fi nebiruită în veac (cum a și rămas , sub toate regimurile, încă din antichitate), Biserica va cunoaște o prigoană cum nu a mai fost în lume și nici nu va mai fi! Nu va fi, deci, de nici o mirare că toate popoarele, constrânse securistic și frustrate de drepturi democratice, vor fi incitate - de presiunea unor grupuri minuscule de terfeliști, gen TFL-iștii „noștri" - să urască Biserica și să respingă radical, în bloc, atât de consacratele legi morale, juridice și divine.

În acest proces, de rupere a creștinilor de Biserică, s-a produs mediatizarea „la fix" a cazului Pomohaci (et comp). Spun „la fix" deoarece, în goana lor de a ne subjuga sufletele, dezumanizându-le până la pierderea mântuirii, sforarii noii lumi și-au propus ca în România, percepută de ei ca țară - pilot în introducerea ideologiei neomarxiste, Statul să fie parazitat cu executanți ale căror decizii sunt, de fapt, luate în cu totul altă parte decât în cadrul instituțiilor alese democratic, ceea ce face ca suveranitatea poporului nostru să fie anihilată hoțește, să nu mai avem nici un cuvânt de spus în fața sfârșitului democrației și alinierii noastre forțate la anticreștinismul declarat al noului Imperiu suprastatal. Din păcate, vor reuși (cu mass-media în frunte) să altereze mentalitățile colective într-atât încât, văzându-și până la urmă visul homosexualizării societăților umane, vor reuși să provoace cu perfidie apostazia generală, să discrediteze Biserica în ochii oamenilor prin „vânarea" ostentativă, în primul rând, a unor păstori (gen Pomohaci etc.) ale căror păcate au fost, de altfel, sancționate conform prevederilor Regulamentului autorităților canonice disciplinare și al instanțelor de judecată al B.O.R. etc. Astfel, înțelegând atât pericolul de a nu se sminti (pierde) și cei slabi în credință (amăgiți de denigrări gratuite, sondaje „cu dedicație" etc.), dar și de a nu se da prilej public să se acrediteze ideea că Ortodoxia tolerează homosexualitatea (mai ales că toți creștinii au cerut modificarea Constituției prin introducerea conceptului de Familie tradițională, contrar adversarilor din LGBT), Biserica Ortodoxă s-a disociat categoric de fostul preot Pomohaci.

În consecință, pe „tabla de șah" ce prefigurează o nouă ordine în România, Pomohaci nu a fost altceva decât un pion, o unealtă, folosit ca pretext! Adevărata țintă a „arhitecților" este, însă, Biserica Ortodoxă - cea mai puternică forță care, rămasă fidelă poporului drept-credincios, se opune substituirii voinței naționale de către forțe malefice, denaturării Ortodoxiei și impunerii unor reguli anticreștine.

Lasă un comentariu