Burse pentru studenții cu o situație materială modestă

Distribuie pe:

Orice student înscris în anul universitar 2017-2018 într-o instituție de învățământ superior din Târgu-Mureș, începând cu anul II de studiu, poate primi una din cele cinci burse oferite de OrtoProfil, în valoare de 100 euro/lună/persoană. Suma se acordă până la sfârșitul anului universitar.

Conducerea firmei OrtoProfil, reprezentată de dl. Frunda György și dr. Boga Ferenc, dorește să premieze excelența în studii și, în același timp, să încurajeze dezvoltarea educațională a studenților cu o situație materială modestă.

Dosarul de înscriere

Pentru studenții interesați, dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente: CV-ul solicitantului și o scrisoare de intenție din care să rezulte situația socială a solicitantului și activitățile universitare și extracurriculare ale acestuia; formularul de solicitare completat corect și lizibil; Scrisoare de recomandare de la un professor, precum și fiecare document justificativ din formularul de înscriere solicitat de finanțator.

Formularul de solicitare, care poate fi găsit la sediul central al companiei OrtoProfil (sau solicitat pe adresa de e-mail: ocsatlos@ortoprofil.ro) sau la sediul Liga Studenților din Târgu-Mureș.

Data limită pentru depunerea dosarelor este vineri, 19 ianuarie. Predarea acestora poate fi făcută la sediul OrtoProfil (str. Podeni nr. 44/A, Târgu-Mureș) sau la sediul Ligii Studenților (str. Nicolae Grigorescu nr. 15, căminul 2 - parter, Târgu-Mureș).

Lasă un comentariu