Împreună cu Eminescu, la biblioteca din Albești

Distribuie pe:

Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii și omagierii poetului național Mihai Eminescu, la Biblioteca comunală Albești a avut loc o întâlnire cu elevii claselor II-VIII de la școala gimnazială din localitate, unii dintre ei recitând pentru prima dată în fața publicului, de aceea emoțiile au fost mai mari.

La sărbătoarea dedicată poeziei și apropierii de Eminescu, au contribuit doamnele profesoare Adriana Durutya, Daniela Vlad, Vasilica Balu și, nu în ultimul rând, doamna bibliotecară Anca Ciotloș, față de care, dascălii școlii și-au exprimat prețuirea și mulțumirea pentru dăruirea de care dau dovadă, întrucât multe din activitățile bibliotecii sunt axate pe lectură, înlesnind în acest fel munca la clasă.

În sala bibliotecii, devenită neîncăpătoare, s-au recitat poezii, s-a cântat pe versurile poetului Eminescu, invitați fiind cantautorii sighișoreni Traian Comșa, Cristian Iuga, Andea Voican.

La manifestare a fost prezentă dna învățătoare Emilia Țăranu, cea care, deși pensionară, nu-și uită, iată, menirea de dascăl.

Lasă un comentariu