Brigitte Bardot și Catherine Deneuve nu cred în hărțuirea sexuală a actrițelor!

Distribuie pe:

Mișcarea #MeToo, pornită anul trecut de starurile de cinema de la Hoolywood, care s-au plâns că au fost hărțuite sexual de către regizori sau colegi de platou, le-a înfuriat pe divele franceze Brigitte Bardot și Catherine Deneuve.

Ele consideră că mișcarea este „ipocrită și ridicolă", sugerând că unele dintre acuzații sunt venite din partea unor femei (actrițe) care nu caută decât publicitatea.

Brigitte Bardot, sex-simbol al anilor 1960, acum în vârstă de 83 de ani, a afirmat că „multe actrițe încearcă să flirteze cu producătorii pentru a obține un rol, după care spun că au fost hărțuite".

Vorbind despre propria experiență, Bardot a recunoscut: „Eu nu am fost niciodată victima hărțuielii sexuale. Găsesc șarmant când bărbații îmi spun că sunt (am fost) frumoasă".

Pe de altă parte, o altă legendă a cinematografului francez, Catherine Deneuve, acum, în vârstă de 74 de ani, alături de alte 100 de franțuzoaice, a semnat o scrisoare deschisă publicată în Le Monde, prin care susținea că #MeToo este o „vânătoare de vrăjitoare împotriva bărbaților". 

Lasă un comentariu