AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII

Distribuie pe:

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica", Editura „Cezara" și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru" din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează a XIV-a ediție a Concursului Național de Creație Artistică „AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII", dedicat zilelor de 1 și 8 Martie.

Concursul are trei secțiuni:

Creația artistică a elevilor din cliclul primar.

Creația artistică a elevilor din cliclul gimnazial.

Creația artistică a elevilor din cliclul liceal.

Concurenții vor trimite pe adresa Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica", B-dul Cetății nr.13, 540089 Târgu-Mureș, sau pe adresa de e-mail valentin-marica@yahoo.it, până la data de 25 februarie 2018, creații originale, versuri, pagini de proză literară sau desene care exprimă frumusețea, sinceritatea, bucuria, speranța ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței, relațiile de viață, în special cele educative, dintre copil sau, adolescent și mamă.

Textele sau desenele vor fi însoțite de o fișă cu datele personale ale concurentului, menționând numele și prenumele, clasa, școala la care învață, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător. Rezultatele concursului vor fi anunțate în ziua de 1 Martie 2018.

Informații suplimentare la telefon 0744 70 55 27.

Lasă un comentariu