Bărbații cu chelie, preferații femeilor!

Distribuie pe:

Cercetătorii americani de la Universitatea din Pennsylvania, citați de descopera.ro, au ajuns la concluzia că bărbații cu chelie, cu ochelari și cu puțină burtică sunt preferații femeilor, fiind considerați mult mai încrezători în forțele proprii decât cei care se mândresc cu podoaba capilară.

„În studiul nostru, am dorit să aflăm cum își justifică doamnele sentimentul de atracție față de această tipologie masculină - bărbații cu chelie - și am aflat următoarele răspunsuri:

Acceptarea cheliei crește încrederea în sine a bărbaților respectivi, iar încrederea în sine este cel mai atractiv lucru la un bărbat, fiind considerată o caracteristică esențială pentru a te îndrăgosti.

Bărbații cu chelie sunt mai dominanți decât cei care au păr, ei atrăgând atenția în mulțime, iar acesta este din start un avantaj. Privirile femeilor sunt magnetizate la apariția unui bărbat care nu se încadrează în normele generale. Micile defecte sau modificări de look sunt cele care stau la baza atracției. Un zâmbet seducător, o privire pătrunzătoare sau o gropită în obraz vor fi mult mai ușor remarcate când te uiți la chipul unui bărbat cu chelie.

Pe de altă parte, bărbații cu chelie le duc pe femei cu gândul la bebeluși, ceea ce trezește în ele instinctul matern. Când o femeie privește un bărbat cu chelie, simte nevoia de a-l avea în viața ei și de a-l proteja.

Chiar și bărbații recunosc că pierderea părului reprezintă pentru ei o ușurare, deoarece nu mai trebuie să pună atât de mare accent pe aranjarea părului. În plus, se simt mai încrezători în alte trăsături frumoase ale lor și se pot concentra mai mult pe calitatea de a fi șarmanți, delicați și seducători", explică experții americani.

Lasă un comentariu