În luna mai, VIN EXTRATEREȘTRII!

Distribuie pe:

Michio Kaku, un vizionar american de origine japoneză, citat de descopera.ro, avertizează omenirea în legătură cu dezastrele care ne așteaptă în acest an.

În opinia acestuia, cea mai înfiorătoare dintre încercările la care vor fi supuși locuitorii Terrei va fi... invazia extratereștrilor, care se va petrece spre sfârșitul lunii mai 2018, când o supercivilizație va pune stapânire pe Pământ.

„Îi îndemn pe toți pământenii să se pregătească de schimbări radicale în viitor. Oamenii nu știu ce îi așteaptă! Unele guverne ale lumii sunt la curent, dar tac. Deși încearcă să calmeze spiritele desecretizând informații privitoare la OZN-uri, nu este suficient. Aceste guverne depun eforturi pentru a ține situația sub control. Dar nu am ajuns la nivelul de a înțelege ce se întâmplă în Univers.

Am putea resimți pe propria piele ceea ce, la timpul lor, țările avansate au făcut cu popoarele mai puțin dezvoltate. Pământenii s-ar putea trezi un trib înapoiat, ale cărui teritorii vor fi cucerite de o supercivilizație. Ce va însemna asta nu știu. Care sunt intențiile lor, nici asta nu știu. Dar cu toții trebuie să ne pregătim pentru că totul se va schimba. Nu suntem singuri în Univers, este clar. Iar ei vin spre noi", crede Michio Kaku.

Lasă un comentariu