Cupa Transilvania, gata de start

Distribuie pe:

50 de echipe vor participa, la Târgu-Mureș, în perioada 2-10 februarie 2018, la cea de-a șaptea ediție a turneului internațional de baschet juvenil Transilvania No Borders PEAK „Cup". Competiția este organizată, la fel ca în fiecare an, sub egida Federației Române de Baschet, de SportLife România și ACS Gladius Târgu-Mureș, în parteneriat cu firma PEAK, sponsorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureș, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și firmei Herlitz România.

Prima perioadă (2-6 februarie) este rezervată grupelor de babybaschet băieți și minibaschet fete, iar cea de-a doua (6-10 februarie) categoriei minibaschet băieți.

Meciurile vor avea loc la Sălile de Sport ale Gimnaziilor „Tudor Vladimirescu", „Serafim Duicu" și „Romulus Guga", finalele urmând să fie găzduite de Sala Polivalentă.

La întreceri sunt prezente cele mai bune formații care activează în Campionatele Naționale de Baby și Minibaschet, precum și patru echipe din străinătate. De asemenea, în competiție sunt angrenate și cluburile târgumureșene Gladius, Lucky Dragons, LPS, BC Mureș și Together.

Ocupantele primelor trei locuri, la fiecare categorie, vor fi răsplătite cu echipament sportiv, articole de papetărie, cupe, diplome și medalii, în timp ce câștigătorii premiilor individuale vor fi recompensați cu ghete PEAK, produse de papetărie, trofee, diplome și medalii. Mai mult, fiecare participant la Transilvania No Borders PEAK „Cup 2018" va primi o medalie personalizată cu sigla turneului.

Vă așteptăm să vedeți la lucru viitorul baschetului românesc.

 

Lasă un comentariu