Influența eclipsei de lună, din 31 ianuarie 2018, asupra zodiilor

Distribuie pe:

În noaptea de 31 ianuarie 2018 va avea loc un fenomen astrologic care se petrece pentru prima oară după 150 de ani.

Astfel, Luna va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Totul se întâmplă atunci când Pământul se află între Soare și Lună, determinând lumina solară să treacă prin atmosferă, care va filtra lumina albastră, rămânând doar portocaliul și roșul. Această lună albastră-sângerie va avea un efect puternic în zona intimității, deoarece, în momentul în care se va produce fenomenul, intensitatea emoționată și intuiția vor fi mai intense.

Potrivit astrologica.ro, după eclipsa de lună din 31 ianuarie 2018, unele zodii vor avea motive de bucurie, căci vor primi o superveste, alte zodii își vor găsi liniștea în cuplu, iar unii nativi vor avea un mare noroc în plan financiar. Iată, care sunt influențele acestei eclipse de Lună asupra zodiilor:

Berbec - Eclipsa vine pentru acești nativi cu vești bune, în special pe plan sentimental. Cei singuri au șanse să întâlnească pe cineva nou în această perioadă, femeile Berbec care știu că au probleme ginecologice pot acum să rămână însărcinate. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi, la fel și ispitele în cazul celor ce sunt deja într-o relație serioasă. Atenție cu aceste tentații! Jupiter este în Scorpion și abia așteaptă o astfel de ieșire necontrolată ca să o scoată la suprafață, fie printr-o problemă ginecologică, fie printr-un copil, fie mult mai simplu, prin întâlnirea cu cineva cunoscut în trafic. Acești nativi simt nevoia de a se distra, de a se da mari în cercul de prieteni referitor la ce pot ei să conceapă. În niciun caz nu se recomandă să vă încercați norocul, deoarece Marte pândește și el o astfel de ieșire și poate să aducă urmări grave pentru următoarele șase luni (cel puțin). Cel mai indicat ar fi să vă axați atenția pe noi colaboratori, astfel încât să faceți o bună impresie pentru a câștiga o sumă mai mare de bani prin muncă proprie.

Taur - Eclipsa aduce șanse din punct de vedere profesional pentru nativii Taur, doamnele fiind cel mai bine susținute. Dacă au început din august anul trecut un proiect nou, acum vor începe să câștige de pe urma acestuia. Ideal ar fi să nu facă parteneriate. Taurii vor fi puși să aleagă între carieră și familie, vor încerca să le împace pe amândouă, de aceea, până la următoarea eclipsă din 15 februarie 2018, vor simți că a trecut o eternitate. Abia la acel moment vor vedea care soluții sunt pe termen lung, dar până atunci vor fi nevoiți să înceapă să studieze, să se documenteze, să caute oameni noi pentru a începe ceva din punct de vedere profesional. De la caz la caz, reușita va fi asigurată de experiența fiecăruia și de capacitatea de adaptare la noile cerințe.

Gemeni - Dacă în această perioadă Gemenii doresc să călătorească în străinătate, vor avea parte de susținerea Universului. În aceste deplasări pot să întâlnească noi tradiții, care să le schimbe viziunea despre viață. În urma acestor experiențe, acești nativi își vor schimba ulterior locul de muncă, gândirea, abordarea asupra oamenilor și a propriului corp. Toată luna ianuarie, Gemenii au fost încercați la capitolul sănătate, iar acum schimbările vin pe o vitalitate scăzută. Gemenii vor avea nevoie în 2018 de obiceiuri noi pentru a-și genera energie, iar această eclipsă vine să le ofere un ajutor. Depinde de fiecare ce înțelege prin acest surplus energetic, deoarece lecțiile nu vin pe cale pașnică, reforma vine cu muncă psihică. Gemenii pot întâlni mentori, terapeuți, oameni care au o viață echilibrată, iar aceste figuri noi îi vor îndruma spre a accesa tot ce este necesar sufletului lor.

Rac - Nativii Rac au misiunea de a face rost de bani, ideal ar fi din muncă proprie sau prin asociere cu persoane credibile, în niciun caz prin speculații. Femeile Rac care își caută un loc de muncă îl vor găsi, vor ști cum să negocieze. Dacă vorbim de conducerea unei afaceri, aspectele sunt mult mai favorabile, deoarece se vor găsi noi soluții de a face bani, poate se va găsi un nou sediu, chiar peste hotare. Tot ce ține de administrare, de investiții, de comerț, de idei geniale, acum este bine aspectat.

Leu - Cei care sunt deja într-o relație de lungă durată pot să o oficializeze. La locul de muncă, este nevoie de ei. Leii pot fi avansați, scoși în evidență, recompensați pentru eforturile depuse în iulie - august 2017. Dragostea vă va oferi satisfacții, poate de aceea orice provocare profesională care va veni o veți concepe ca pe o oportunitate. Vor fi cazuri în care nativii Leu care sunt singuri își vor întâlni sufletul complementar.

Fecioară - Casa iubirii este foarte agitată, iar Fecioarele vor simți că au ajuns la capătul răbdării. Ar fi indicat să elaboreze un plan de reorganizare, să încerce să își ofere mai multă atenție și libertate în gândire, căci în caz contrar problemele fizice și psihice vor începe să își facă simțită prezența. Aceste blocaje au fost prezente în câmpul lor energetic în ultimii ani, iar dacă vor căuta să se cunoască mult mai bine, Fecioarele au șanse mari de a valorifica din plin această eclipsă de Lună, rămânând ancorate în partea materială, logică. Au multe de învățat în preajma acestei date, de aceea se recomandă să își pună des întrebări și să încerce să înțeleagă ce au de învățat din aceste situații tensionate în care sunt prinse.

Balanță - Această eclipsă poate să aducă o nouă relație, un copil acolo unde relația este deja întemeiată de ceva timp. Balanțele își vor oferi dragostea celor care le-au susținut în ultimii 7 - 8 ani de zile, încercând să îl recompenseze pe cel drag prin cadouri, excursii, declarații de dragoste. Vor fi și Balanțe care vor trece prin momente dificile, deoarece cineva drag lor poate să sufere de pe urma unei boli grave, iar în urma acestor conștientizări vor începe să se bucure de tot ceea ce le este în preajmă. Se recomandă multă chibzuință în ceea ce privește regimul financiar.

Scorpion - Deși această eclipsă va fi plasată pe axa profesională, Scorpionii vor culege roadele depuse acum abia în vară, dar până atunci oportunitățile lunii ianuarie sunt demne de luat în calcul, de aceea vor profita din plin de anumite propuneri, provocări, poate și de un zvon. Cert este că ei vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Pot să se îndrăgostească la prima vedere, dar până vor ajunge să intre în acea relație va dura cel puțin jumătate de an. Dacă în această perioadă vor primi solicitări de a pleca pentru 2-3 săptămâni în străinătate, recomandăm să dea curs acestor provocări, deoarece pe baza lor se vor constitui noile orizonturi în carieră ale următorilor aproximativ 3 ani.

Săgetător - Eclipsa din 31 ianuarie 2018 vine pentru acești nativi cu noi contracte de semnat, de onorat, poate cu recomandări de la o anumită instituție de a pleca în străinătate. Săgetătorii simt nevoia de a studia ceva în plus pentru a face față noului val de cerințe la muncă. Această eclipsă aduce în actualitate ceea ce ați intuit în august 2017, referitor la tendințele de orientare a lumii din punct de vedere financiar, iar acum este momentul să acționați. Cei ce caută un loc de muncă vor găsi, dar vor fi condiții vitrege, ce vor impune noi reguli și multă înțelepciune. Capitolul sentimental nu pune probleme.

Capricorn - Această eclipsă vine să aducă roadele muncii depuse, mulți nativi simțind că au dat lovitura pentru următorii 30 de ani, ceea ce este adevărat, numai că este nevoie de un volum de muncă imens, iar succesul va ieși la suprafață în următorii 3 ani. Sentimental, se vor face câteva schimbări, de la caz la caz. După cum se observă în relațiile existente, tensiunea deja întrece orice limită. Atenție la problemele lombare și de inimă, mai ales în cazul persoanelor trecute de 45 de ani, deoarece există riscul de a ajunge la spital pentru investigații.

Vărsător - Vărsătorii, vedetele acestui eveniment, se simt împliniți, caută prin orice mijloace să conceapă ceva de viitor, în special profesional. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, simt că iubesc cum nu au mai iubit vreodată, numai că le este frică să își lase viața în mâinile unei persoane. Vărsătorii simt că totul este prea frumos ca să fie adevărat, ceea ce așa și este, deoarece peste 3 ani vor vedea cine le este cu adevărat alături. Până atunci, însă, vor face tot ce le spune vocea interioară, ceea ce va conduce, odată cu această eclipsă, la oficializarea relației și chiar la conceperea unui copil. La muncă, au un randament bun, se simt plini de viață, ceea ce este de bun augur.

Pești - Sub influențele eclipsei, nativii Pești vor începe să aibă un randament mai bun la locul de muncă. Dacă la capitolul sentimental nu se poate întâmpla nimic, măcar cel profesional să aducă satisfacții. Starea psihică contează în această perioadă, vor fi momente în care Peștii vor simți că sunt răsfățați de Univers, dar, totodată, vor retrăi unele amintiri neplăcute din ultimii ani și vor dramatiza totul. Peștii trebuie să vadă beneficiile detașării de anumite persoane, obiceiuri, locuri din ultimii ani, pentru a afla cât de norocoși sunt și să nu lase părerile de rău să pună stăpânire pe ei. Cei ce au probleme psihice vor fi cei mai afectați, de aceea căutați să vă ancorați în ceva solid, credința putând fi un liman bun.

Lasă un comentariu